GTX 1660 Gaming X vs. GTX 1660S ROG Strix vs. RX 5500 XT Pulse

500W sıkıntı olmaz. RTX 3080 gibi ekran kartı ile 750W PSU kullananlar oluyor ve yeterli oluyor. 5600XT için 500W yeterli.

Kaliteli bir 500W PSU o sisteme rahatlıkla yetecektir sorun olmaz. Şahsen ben Litepower yerine Zalman alırdım. Zalman biraz daha kaliteli bir model.
bende öyle yapacağım thermaltake yok burada zalman alacağım ama ekran kartı yok burada ne yapacağım bilmiyorum

Getirtebiliyorsan birkaç gün bekleyip başka şubeden getirt.
bize yakın bir şübede var Zonguldakta Karabük Zonguldak yakın ama önce benden ücret isterlersee sıkıntı olur görmediğim bir ürüne fiyat ödemek biraz saçma oluyor

Bende öyle yapacağım Thermaltake yok burada Zalman alacağım ama ekran kartı yok burada ne yapacağım bilmiyorumOra

Oradaki görevliye ekran kartını getirtmek istediğiniz söyleyin ya da kendiniz internetten alıp kartı oraya montaj için götürün.
Görmediğim bir ürüne fiyat ödemek

Vatan'da böyle bir sıkıntı çıkmaz hocam. Görmediğiniz ürün olmadığı anlamına gelmez.

Bize yakın bir şubede var Zonguldak'ta Karabük Zonguldak yakın ama önce benden ücret isterlerse sıkıntı olur görmediğim bir ürüne fiyat ödemek biraz saçma oluyor.
İlk ücret isteyecekler onu belirteyim. Bence saçma değil, zaten ekran kartını görsen ne olacak görmesen ne olacak

Ürün 1-2 güne senin gideceğin şubeye gelir sen de alırsın. Üründe bir sıkıntı varsa da zaten iade edersin.

Bende vatandan sıkıntı çıkmayacağını biliyorum bizim burada sadece vatan ve teknosa var vatan varken zaten teknosadan birşey almak mantıksız oluyor telefon tablet vs ama yinede insan şüphe ediyor
anladım hocam sadece ekran kartı yok zaten diğer parçalar var en pahalı parçanın olmamasıda benim şansım heralde peki ben gidip alsam parçaları ayırtıp erkan kartı geldiğinde toplatabilirmiyim

Bende Vatan'dan sıkıntı çıkmayacağını biliyorum bizim burada sadece Vatan ve Teknosa var Vatan varken zaten Teknosa'dan bir şey almak mantıksız oluyor telefon tablet vs ama yine de insan şüphe ediyor

Şüphe etmeye gerek yok. Tabii ki endişe herkeste olur ancak Vatan'dan alıyorsunuz. Bir sıkıntı çıkmaz yani.

Şüphe etmeye gerek yok. Tabii ki endişe herkeste olur ancak Vatan'dan alıyorsunuz. Bir sıkıntı çıkmaz yani.
inşallah bugün alacağım dolarda yüzümüzü güldürmedi tekrar yükseldi bugün alacağım parçaları taşımasam eve ayırtsam mağazada kalsa ekran kartı gelince toplasam olurmu

inşallah bugün alacağım dolarda yüzümüzü güldürmedi tekrar yükseldi bugün alacağım parçaları taşımasam eve ayırtsam mağazada kalsa ekran kartı gelince toplasam olurmu
hocam sistemi kurup deneyince sonuçları paylaşırmısınız, benzeri bir sistem toplamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…