Çözüldü GTX 1660 görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Luffyx

Picopat
Daha fazla  
Sistemim: i7-4790.
16 GB DDR3 RAM.
MSI GTX 1660 Ventus
500W Xigmatek.
ASUS H-81 gamer anakart.

R7 240 ekran kartı kullanıyordum. Yeni ekran kartımı slotuna oturttum 8 pin güç girişini de bağladım. Güç tuşuna basınca ekran kartı hariç bütün sistemin fanları dönüyor ve çalışıyor fakat monitörüme (HDMI slotu) görüntü gelmiyor. Sorun sistemin kendisinde mi diye anakarta VGA bağladım BIOS ekranı geldi. 8 pin güç bağlı olmasına rağmen ekran kartının fanları da dönmüyor. Ne yapmam gerekir sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim: i7-4790.
16 GB DDR3 RAM.
MSI GTX 1660 Ventus
500W Xigmatek.
ASUS H-81 gamer anakart.

R7 240 ekran kartı kullanıyordum. Yeni ekran kartımı slotuna oturttum 8 pin güç girişini de bağladım. Güç tuşuna basınca ekran kartı hariç bütün sistemin fanları dönüyor ve çalışıyor fakat monitörüme (HDMI slotu) görüntü gelmiyor. Sorun sistemin kendisinde mi diye anakarta VGA bağladım BIOS ekranı geldi. 8 pin güç bağlı olmasına rağmen ekran kartının fanları da dönmüyor. Ne yapmam gerekir sorun nedir?
Ekran kartını takmadan önce DDU ile önceki ekran kartının sürücülerini kaldırdınız mı?

Bundan 10 ay önce 1660 Super aldım, bütün bağlantıları doğru yaptığım halde bende de aynı sorun olmuştu. Yani güç girişi tamam, slota oturttum ama bir türlü görüntü gelmiyordu. Fanlar bir saniye dönüp duruyordu. Bilgisasayrı kapattım, biraz bekledim. Daha sonra ekran kartını slottan çıkarttım, tekrar taktım. Daha sonra tekrar güç girişlerini bağladım, ardından tekrar çalıştırdım çalışmıştı. Bence tekrar deneyin en baştan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı