GTX 1660 Sistem için monitör tavsiyesi

Bymax9

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, önceki sistemimde Samsung marka curved monitör kullanıyordum, 144 Hz 1ms 24 inç.

Bahsettiğim eski sistemim:
  • R5 2600
  • RX 580 8 GB
  • 16 GB RAM

Hiçbir oyunda 144 Hz gibi bir değer sabit olarak görmedim, CS GO hariç. Şu an bakıyorum 144Hz monitör meselesi takıntı olmuş ihtiyacı olanda olmayanda 144 Hz monitör istiyor, aldım kullandım ama dediğim gibi o 144Hz meselesini öyle yaşatacak bir sistem sanırım bayağı tuzlu olmalı.

Yeni sistemim şu şekilde:
  • Ryzen 7 2700X
  • Galax 1660 Super ekran kartı
  • 16 GB RAM
  • 480GB SSD

Size bu sisteme 144 Hz monitöre gerek var mı, yoksa 75 Hz yeter mi? Çoğu oyunda 80-90 FPS üstü veriyor Ultra ayarlarda, ayarları biraz daha kısarsam sanırım daha yüksek değerler alırım ama gerek görmüyorum 80-90 FPS gayet tatminkar. Görüş ve yorumlarınızı hatta monitör önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu biraz kullanıcının tercih meselesi. İleriye dönük olması açısından ve Hz farkından dolayı 144Hz tercih ediliyor. Önemli olan belirli FPS değeri altına indiğinde vereceği performans. Ekranda kasma hissiyatı oluşturabiliyor. 75Hz'de iyi tercih olur. Ama ben 144Hz monitör öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı