V-Sync'i kapatmayı ve ayarları yükseltmeyi denedin mi? GTA 5 çok işlemci kullandığı için ayarlar düşük olunca işlemciye daha da yük bindiğinden fpsyi düşürüyor.
V-Sync'i kapatmayı ve ayarları yükseltmeyi denedin mi? GTA 5 çok işlemci kullandığı için ayarlar düşük olunca işlemciye daha da yük bindiğinden FPS'yi düşürüyor.
Hocam o zaman Medium'da mı oynuyorsun? Sakın öyle bir şey yapma Very High'a al. GTX 960'la bile benim emektarda medium ve high ayarlarsa saçmalaşıyordu. Very High'da 60 fps oynuyordum.
Hocam o zaman Medium'da mı oynuyorsun? Sakın öyle bir şey yapma Very High'a al. GTX 960'la bile benim emektarda medium ve high ayarlarsa saçmalaşıyordu. Very High'da 60 FPS oynuyordum.
Bu arada her ayar değiştiğinde V-Sync açık ve kapalı şekillerde de dene. Oyunun v-sync'le bi alıp veremediği var. İnşallah düzelir olmadı başka çözümler ararız.
Bu arada her ayar değiştiğinde V-Sync açık ve kapalı şekillerde de dene. Oyunun V-Sync'le bir alıp veremediği var. İnşallah düzelir olmadı başka çözümler ararız.