GTX 1660 sistemde Hogwarts Legacy performansı nasıl olur?

Vittorio03

Hectopat
Selam dostlar. Çok çok uzun zamandır Hogwarts Legacy oyununun çıkmasını bekliyordum. Harry Potter dünyasına aşık birisiyim.
Bu oyun sızınca ise bayağı bir heyecanlanmıştım. Fakat dün oyunun sistem gereksinimleri çıktı ve durum hiç iç açıcı değildi.
Şu an elimdeki bilgisayarı yeni aldım hatta henüz elime bile ulaşmadı o kadar yeni ve üstün körü olarak özellikleri bu:

- GTX 1660 Ti 6 GB OC
- i3 10100F
- 2x8 16 GB RAM
- ASUS H510M-E Anakart
- 500 GB NVMe M.2 SSD

Bu sistem ile oyunu FSR Quality açık şekilde Medium ayarlarda 60 FPS görecek şekilde oynayabilir miyim?
Tahminlerinizi ve düşüncelerinizi görmek için açtım konuyu. Baktığımız zaman GTX 1050 Ti bile hala Spider-Man gibi
Oyunları rahat açıyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Hocam o fiyata biraz zorlasanız RX6600 sistem toplardınız.

AMD Ekran kartları istediği kadar iyi olsun elimi sürmem sürücüleri rezalet. NVIDIA ise Online oyunlarda bir takım iyi özellikler sağlıyor ayrıca toplama gibi bir lüksüm de yoktu. Bilgisayara çok ihtiyacım vardı ve elimden bir tek Vatan üzerinden hazır sistem almak geliyordu. Nedenlerini sorgulamayın.

10.950 TL. Şu an Vatan Computer'da OEM hazır sistem olarak satılıyor.

Açıklama geldi. Yakında geri gelecek birkaç sıkıntı çıktığı için yasaklı şu an.

Hocam pahalıya almışsınız haqqus gg-wp sistem var RX 6600 ve i3-10100F'li

AMD ekran kartları istediği kadar iyi olsun elimi sürmem sürücüleri rezalet. NVIDIA ise Online oyunlarda bir takım iyi özellikler sağlıyor ayrıca toplama gibi bir lüksüm de yoktu. Bilgisayara çok ihtiyacım vardı ve elimden bir tek vatan üzerinden hazır sistem almak geliyordu. Nedenlerini sorgulamayın.

Haklısınız hocam.

AMD Ekran kartları istediği kadar iyi olsun elimi sürmem sürücüleri rezalet. NVIDIA ise Online oyunlarda bir takım iyi özellikler sağlıyor ayrıca toplama gibi bir lüksüm de yoktu. Bilgisayara çok ihtiyacım vardı ve elimden bir tek Vatan üzerinden hazır sistem almak geliyordu. Nedenlerini sorgulamayın.
Hayırlı olsun o zaman hocam güle güle kullanın.

O oyun Türkiye'de yasaklanmadı mı?

Yasaklandi diye bir söylentiyi kim cikardi bilmiyorum ama, oyun sadece satisi kisitlandirilmis ülkeler arasinda. Aynisini 2K22 oyununda da görmüstük. Oyun cikisina birkac gün kala ön siparise acilmisti. Bu da öyle olur muhtemelen. Bu arada gelistirici oyunun yakin zamanda ön siparise acilacagini söylemisti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı