GTX 1660 Super FurMark testleri nasıl?

Yer
İstanbul
Merhaba öncelikle. Birkaç sorum olacak. Bir test videosu bırakacağım, doğru mu değil mi bana söyler misiniz? Pek güvenemiyorum da. 2700 TL iyi bir fiyat mı? Bütçem 3000 bin TL. 1 kuruş bile çıkamam. Marka güvenilir mi, iyi bir marka mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana doğru geldi ama gene de size bir danışmak istedim.

Merhaba öncelikle. Birkaç sorum olacak. Bir test videosu bırakacağım, doğru mu değil mi bana söyler misiniz? Pek güvenemiyorum da. 2700 TL iyi bir fiyat mı? Bütçem 3000 bin TL. 1 kuruş bile çıkamam. Marka güvenilir mi, iyi bir marka mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana doğru geldi ama gene de size bir danışmak istedim.

Videoyu izlemedim onun hakkında yorum yapmayacağım. Evet marka güvenilir ve iyi.

Fiyatı normal açıkçası.

Testleri görebildiniz mi? Ben test fotoğrafını pek göremedim telefondayım da bakar mısınız bir?

Testleri görebildiniz mi? Ben test fotoğrafını pek göremedim telefondayım da bakar mısınız bir?

Fotoğraf kalitesi kötü.

Fotoğraf kalitesi kötü.

Ben gene de alırken tüm gereken bakımlarını yapacağım testlerini de tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı