GTX 1660 Super Ghost vs GTX 1080 MSI Gaming X

GTX 1660 Ti ve 1080 arasında 5-9 FPS fark olduğunu hatırlıyorum, 1660S ile de 15 FPS fark olur en fazla, ayrıca iki sistemide tavsiye etmiyorum.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar sorun çözüldü <3

Yok kendisi güvenilir ve uzun zamandır bu işi yapıyor normalde instagram adresini verirdim ama reklam sayılabilir belki
Kardeşim o sistemlerin ikiside çöp alma yani.

Bu sistemi al daha iyi.Daha ucuza rx6600 sistemler var ki bu sistemler senin attığın sistemlerden çok daha iyi.Bir Allah'ın kuluna dememişki o sistemler çöp diye burda sistemi konuşuyorlar.Töbe Töbe

Pardon.Konunun devamını okumamışım.Ama okadar saçma konuşmuşsunuzki patladım attım sistemi.Arkadaşa sistem atanlardan özür diliyorum.

13k 'ya kadar bütçe çıkıyorsa 6600/3060-ti/3060 kasaları alırım daha iyi.

Tam tersi VRAM tamiri en basiti mining dediğiniz olay VRAM'lere yüklenir GPU'ya yüklenmez oyunlar ise GPU'ya yüklenir yani oyun oynayarak bozulan kartın tamir masrafı kartın sıfır parasına yakınken VRAM. Tamiri aşırı pahalı değil.

Ve bu arkadaş haklı her ne kadar mining de 1080 Ti güç tüketimi yüksek olduğu için tercih edilmese de haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…