GTX 1660 Super Ghost vs GTX 1080 MSI Gaming X

Hocam hiçbir sorun olmaz NVIDIA'nın ürettiği kartlar çok uzun süre gidiyor yerinde olsam 1080 liyi alırım ileride hiçbir sorun yaşamazsın merak etme sonuçta bu AMD ekran kartı değil mining görmüş olsa bile düzenli bakım yapıldıysa sorun olmaz.
Umarım öyle olur hocam hayırlısı ve garanti veriyor diye biliyorum yani kendisi sattığı için sıkıntı olursada artık halledilir.

Ben de öyle düşünüyorum ya 1080 daha iyi olacak gibi geliyor. Pişman olucağımı da düşünmüyorum.

Ne tür bir sorun oluşabilir kartlardan tam anlamıyorum ama YouTube'da 1080 performans olarak daha iyi dedikleri için şu anda 1080'nin tarafında gibi bir şeyim. Ne tür sorunların çıkacağını tam bilmiyorum söyler misin?
Oynayacağım oyunlar da şunlar;
- LoL.
- Valorant.
- Aim Lab.
- Residant evil remake.
- Spider-Man remake.
- GTA 5
- CS:GO
- Red Dead redemtion 2
- Mount and Blade Warband.
- God of War [ seri ]
- Rust.
- The Forest.
- G mod.
- Assetto Corsa.
- PUBG.

Bu oyunların hepsinde 1080le, 1660'a göre katça fazla FPS alırsınız diye düşünüyorum.

Hocam hiçbir sorun olmaz NVIDIA'nın ürettiği kartlar çok uzun süre gidiyor yerinde olsam 1080 liyi alırım ileride hiçbir sorun yaşamazsın merak etme sonuçta bu AMD ekran kartı değil mining görmüş olsa bile düzenli bakım yapıldıysa sorun olmaz.

Aynen NVIDIA titanyum kaplıyor VRAM'leri 100 sene dayanır.

Siz kartın yaşına neden bu kadar takılıyorsunuz?

Kral zaten yaş önemli değil altında ne yattığı önemli eğer arkadaş düzenli bakım yaptırırsa 1660tan daha ömürlü olur.

Umarım öyle olur hocam hayırlısı ve garanti veriyor diye biliyorum yani kendisi sattığı için sıkıntı olursa da artık halledilir.

Reis sen 1080'li sistemi al hiçbir sorun yaşamazsın.

Siz kartın yaşına neden bu kadar takılıyorsunuz?

Yaş = yıpranma demektir. PCB'nin üzerini detaylı incelediğinde ve komponentlerin yarılanma ömrüne baktığında (bu özellikle daha çok güç tüketen ve ısınan donanımlarda daha hızlıdır) neden takıldığımı anlayabilirsin.

Pekala kalitesiz güç kaynağı da önermiyoruz riski fazla diye ve maalesef ekran kartında da risk yaş ile beraber büyüyor. İşlemci olsaydı evet bu risk 7 sene için daha düşük ama GPU'lar çok fazla kompenent barındırıyor üzerinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı