- Makaleler
- 4
R5 3500X, GTX 1660S, B450M H anakart, 2x8 16 GB RAM.
144hz kullanıyorum. Softluk değil takılıyor. Monitörle alaksı yok. Youtubede izliyorum onun ekran kartı kullanımı böyle olmuyor.Dostum sen kafayı yemişsin. Muhtemelen çok fazla PC videosuizledin ama bunların çoğunu yanlış anladın senin sistemin gayet iyi ayrıca takılma hissedebilmen için kare atlaması olması gerekir 60 FPS üzerinde takılma hissetmen imkansız. Ancak yumuşaklık farkı olur sağdan sola döndüğünde hissettiğin soft farklılığı. Sen kaç HZ monitör kullanıyorsun ki? Ayrıca bir dediğin diğer dediğini tutmuyor ki. 100'den 95'e diyorsun. Az önce de 10 FPS yazmışsın karar ver bir lütfen. Kusura bakma konuyu takipten çıkıyorum.
FPS Drop Nedir? - Technopat Sosyal.
Konuyu okur musun? Araştırısan çıkar cevabo ortaya.
Ama ekran kartında dalgalanma olmazsa takılma olmaz. Oyundayken hrp yüzde 97 de çalışması lazım. Ama benimki bi anda 60 lara iniyor sonra çıkıyor.Gayet doğal. Uzaklara bakınca daha az fps alırsın kapalı ortamda daha çok falan. Yağmur yapar sis bombası gelir fps düşer gayet doğal. Single player oyun ise vsync aç yeter o.
Dostum sen kafayı yemişsin. Muhtemelen çok fazla PC videosuizledin ama bunların çoğunu yanlış anladın senin sistemin gayet iyi ayrıca takılma hissedebilmen için kare atlaması olması gerekir 60 FPS üzerinde takılma hissetmen imkansız. Ancak yumuşaklık farkı olur sağdan sola döndüğünde hissettiğin soft farklılığı. Sen kaç HZ monitör kullanıyorsun ki? Ayrıca bir dediğin diğer dediğini tutmuyor ki. 100'den 95'e diyorsun. Az önce de 10 FPS yazmışsın karar ver bir lütfen. Kusura bakma konuyu takipten çıkıyorum.
Hem ben pc yi garantiye yolladım. Oyunlarda ileri kısımlar bulanık ve takılıyor diye. Adamlar bulanıklığı çözmüşler ama hala takılıyor bence sorun var.Dostum sen kafayı yemişsin. Muhtemelen çok fazla PC videosuizledin ama bunların çoğunu yanlış anladın senin sistemin gayet iyi ayrıca takılma hissedebilmen için kare atlaması olması gerekir 60 FPS üzerinde takılma hissetmen imkansız. Ancak yumuşaklık farkı olur sağdan sola döndüğünde hissettiğin soft farklılığı. Sen kaç HZ monitör kullanıyorsun ki? Ayrıca bir dediğin diğer dediğini tutmuyor ki. 100'den 95'e diyorsun. Az önce de 10 FPS yazmışsın karar ver bir lütfen. Kusura bakma konuyu takipten çıkıyorum.
Bir de pc yi sabah açtığım zaman daha az takılma oluyor.Dostum sen kafayı yemişsin. Muhtemelen çok fazla PC videosuizledin ama bunların çoğunu yanlış anladın senin sistemin gayet iyi ayrıca takılma hissedebilmen için kare atlaması olması gerekir 60 FPS üzerinde takılma hissetmen imkansız. Ancak yumuşaklık farkı olur sağdan sola döndüğünde hissettiğin soft farklılığı. Sen kaç HZ monitör kullanıyorsun ki? Ayrıca bir dediğin diğer dediğini tutmuyor ki. 100'den 95'e diyorsun. Az önce de 10 FPS yazmışsın karar ver bir lütfen. Kusura bakma konuyu takipten çıkıyorum.
Yok psu 550w dur.İleri kısımlar bende de nispeten bulanık, nasıl çözüldüğüne ve sorunun ne olduğuna dair bilgi var mı? Senin sorunun için gün içinde elektrik çok dalgalanıyor olabilir mi? PSU nedir?
Ben bulanıklılığı garantiye gönderdim bilmiyorum.İleri kısımlar bende de nispeten bulanık, nasıl çözüldüğüne ve sorunun ne olduğuna dair bilgi var mı? Senin sorunun için gün içinde elektrik çok dalgalanıyor olabilir mi? PSU nedir?
Sende de csgo ya girince 10 sn arada bir takılma oluyor mu? Ya da PUBG de.İleri kısımlar bende de nispeten bulanık, nasıl çözüldüğüne ve sorunun ne olduğuna dair bilgi var mı? Senin sorunun için gün içinde elektrik çok dalgalanıyor olabilir mi? PSU nedir?
Seninki de mi böyle ileri kısımlar bulanık?İleri kısımlar bende de nispeten bulanık, nasıl çözüldüğüne ve sorunun ne olduğuna dair bilgi var mı? Senin sorunun için gün içinde elektrik çok dalgalanıyor olabilir mi? PSU nedir?
Yok psu 550w dur.
Ben bulanıklılığı garantiye gönderdim bilmiyorum.
Sende de csgo ya girince 10 sn arada bir takılma oluyor mu? Ya da PUBG de.
Eki Görüntüle 618037
Eki Görüntüle 618039
Seninki de mi böyle ileri kısımlar bulanık?
Neden bende takılma olabilir? Sizin sisteminizden dah iyi.Bulanıklığı çok tarif edemeyeceğim de, takılma sorunum yok benim.
Neden bende takılma olabilir? Sizin sisteminizden dah iyi.
Sıkıntı var. Isınması mı dersin , takılması mı dersin , bulanıklıkmı dersin. Daha yeni aldım. Birdaha internetten almıcam. Çok üzgünüm. Hayalimdeki bilgisayar buydu ama böyle olmamalıydı.Bilmem, çoğu oyunda vsync açarak sabit 75 FPS ile oynuyorum. Eski mesajlarına baktım kartın 81 dereceleri görüyormuş benim en fazla AC Odyssey'de 65 derece görüyor, o da fanlar %100'le çalışmadığı halde. 1660 Super 81 derecelere çıkan bir kart değil internette de testlerde 68 ile falan çalışıyor. Burda bir sıkıntı olabilir mi?
Hangi modeli kullanıyorsunuz?Sıkıntı var. Isınması mı dersin , takılması mı dersin , bulanıklıkmı dersin. Daha yeni aldım. Birdaha internetten almıcam. Çok üzgünüm. Hayalimdeki bilgisayar buydu ama böyle olmamalıydı.
GigabyteHangi modeli kullanıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.