GTX 1660 Super ile oyunlarda FPS düşüyor

aasper

Kilopat
Merhaba sistemi yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun olmaya başladı. Oyunlarda FPS düşmesi yiyorum. Yaklaşık 2 hafta önce sistemi temizlemek için bileşenleri söktüm. Evde termal macunu bulamadığımdan işlemcinin termal macununu yenileyemedim üstünde kalan ile PC'yi geri topladım. Bu yüzden olma ihtimali var mı sormak istedim.

Sistem:
GTX 1660 Super.
i5 10400F.
2x8 16 GB 3200MHz RAM.

Merhaba sistemi yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun olmaya başladı. Oyunlarda FPS düşmesi yiyorum. Yaklaşık 2 hafta önce sistemi temizlemek için bileşenleri söktüm. Evde termal macunu bulamadığımdan işlemcinin termal macununu yenileyemedim üstünde kalan ile PC'yi geri topladım. Bu yüzden olma ihtimali var mı sormak istedim.

Sistem:
GTX 1660 Super.
i5 10400F.
2x8 16 GB 3200MHz RAM.
Kabloyu kontrol edin hocam belki anakarta takmışsınızdır, görev yöneticisinden kullanımlara bakın.

Termal Macun tabiki bu duruma etki eder hocam eğer işletim sisteminiz windows 11 ise en son güncellemeyi yaptıysanız yapılan güncellemeden de kaynaklanabilir optimizasyon sorunları içeren bir güncelleme olduğu için

Oyunlarda işlemci kullanımım hep %100'de sıcaklık değerleri iyi durumda. Bir de hangi kablodan bahsediyorsunuz anlayamadım.
Hocam oyunlarda işlemci kullanımı 100 olmamalı asla bu büyük bir sıkıntı bilgisayarınızda virüs olabilir.
Kablo olarak HDMI veya hangisi varsa o kablodan bahsediyorum onu anakarta takmış olabilirsiniz.
Ama bilgisayarı taratmanızda fayda var.
Sıcaklık değerleri iyi ise termal macunla alakalı değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı