İyi günler arkadaşlar GTX 1660 Super ekran kartı kullanıyorum. MSI afterburn indirdim ilk baslarda herhangi bir sıkıntı yoktu fakat 1 hafta geçtikten sonra oyunlara girince kendi kendine OC atmaya başladı oyunu kapatınca OC geçiyor fakat ben oyundayken de OC yapmasını istemiyorum kartın ömrünü kısaltmamak adına.
Yardımcı olabilecek var mı bunun yaptığı normal mi değil mi?
Fotoğrafları atıyorum oyuna girmeden önce çekirdek hızı 1530 mhz iken
ben hiç ayar yapmama rağmenoyuna girdikten sonra çekirdek hızı 1800 mhz lere çıkıyor
Kartın kendi fonksiyonudur muhtemelen, ömrünü kısaltmaz, kısaltsa da çok az kısaltır ve o kadar kullanmazsınız zaten aynı kartı (10 yıl dayanacağına 9 yıl dayansın yani).
Kartın kendi fonksiyonudur muhtemelen, ömrünü kısaltmaz, kısaltsa da çok az kısaltır ve o kadar kullanmazsınız zaten aynı kartı (10 yıl dayanacağına 9 yıl dayansın yani).
Sanmıyorum bir cacık olacağından fakat Gigabyte'nin modeli vardı 1660 OC diye sen onu almış olabilir misin? Kendiliğinden OC yapıyordu o ekran kartı da. Ama bir zarar geleceğini sanmıyorum.
Sanmıyorum bir cacık olacağından fakat Gigabyte'nin modeli vardı 1660 OC diye sen onu almış olabilir misin? Kendiliğinden OC yapıyordu o ekran kartı da. Ama bir zarar geleceğini sanmıyorum.