GTX 1660 Super sistem fanlar hızlı dönüyor ve görüntü gidiyor

Shealter

Femtopat
Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
58
Arkadaşlar bugün 2 kere denk geldiğim bir sorunu size sormak istiyorum. Bilgisayarı toplayalı 2 ay falan oldu daha ve sistemim şu şekilde.
İşlemci: AMD ryzen™5 3600 soket AM4 + Wraith Stealth 3.6 GHz 32MB 65W 7nm.
Anakart: MSI B450M PRO- M.2 Max AMD B450 soket AM4 DDR4 3466(OC) M.2
Ekran kartı: MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6 GB GDDR6 192Bit.
Kasa: Rampage hectora glass 4x140mm ARGB fanlı 700W 80Plus Bronze MidT ATX Gaming.
RAM: G.Skill Ripjaws V siyah 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18S-8gvk RAM X2.
SSD: 480 GB hı Level 2, 5”sata3 Ultra serıes SSD HLV-SSD30ULT/480G
HDD: 1TB 3.5" ıntellıpower 64MB SATA Blue.
Soğutucu: Cooler Master Masterliquid ML240l V2 RGB 240mm.
Monitör: ASUS 27" VG278qf 165Hz 0.5ms DVI-D HDMI DP FHD FreeSync TN.

Windows'u falan açtım bir sıkıntı yoktu, gidip geldiğimde fanların çok hızlı çalıştığını fark ettim ve aynı zamanda görüntü gitmişti.
Anlık olarak sistemimde şu an için bir sorun yok, kapa aç yapınca düzeldi fakat tekrar karşılaşacağımdan korkuyorum. Destek ve önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

DoruX

Centipat
Katılım
8 Ocak 2021
Mesajlar
1.421
Makaleler
1
Çözümler
8
Yer
C:/Turkey/Samsun/Bafra
Arkadaşlar bugün 2 kere denk geldiğim bir sorunu size sormak istiyorum. Bilgisayarı toplayalı 2 ay falan oldu daha ve sistemim şu şekilde.
İşlemci: AMD ryzen™5 3600 soket AM4 + Wraith Stealth 3.6 GHz 32MB 65W 7nm.
Anakart: MSI B450M PRO- M.2 Max AMD B450 soket AM4 DDR4 3466(OC) M.2
Ekran kartı: MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6 GB GDDR6 192Bit.
Kasa: Rampage hectora glass 4x140mm ARGB fanlı 700W 80Plus Bronze MidT ATX Gaming.
RAM: G.Skill Ripjaws V siyah 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18S-8gvk RAM X2.
SSD: 480 GB hı Level 2, 5”sata3 Ultra serıes SSD HLV-SSD30ULT/480G
HDD: 1TB 3.5" ıntellıpower 64MB SATA Blue.
Soğutucu: Cooler Master Masterliquid ML240l V2 RGB 240mm.
Monitör: ASUS 27" VG278qf 165Hz 0.5ms DVI-D HDMI DP FHD FreeSync TN.

Windows'u falan açtım bir sıkıntı yoktu, gidip geldiğimde fanların çok hızlı çalıştığını fark ettim ve aynı zamanda görüntü gitmişti.
Anlık olarak sistemimde şu an için bir sorun yok, kapa aç yapınca düzeldi fakat tekrar karşılaşacağımdan korkuyorum. Destek ve önerilerinizi bekliyorum.
Bana da olmuştu. Nedenini tam bilmiyorum.
 
KS
Shealter

Shealter

Femtopat
Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
58
1618434485611.png


Az önce 3. kez bu sıkıntıyı yaşıyorum, sorunu tespit etmede zorluk yaşıyorum. Bu konu hakkında diğer bütün önerilerede açığım.
 
KS
Shealter

Shealter

Femtopat
Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
58
Dediğimi yapmadın mı?

Denedim, fakat sorunu tekrardan yaşadım.
Format attım fakat çözüme ulaştırmadı
@Recep Baltaş Üstat uzun yıllar bu tip bir sistem kurmanın hayalini kurdum, sistemi dizeli 2-3 ay oldu olmadı ve ben bu tip bir sorunla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum. Lütfen yardımcı olunuz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Yukarı