GTX 1660 Super sistem ile Xbox Series S takaslanır mı?

kyddiekafka_0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi Gtx 1660 Super xs ventus oc 6 gb
Amd Ryzen 3 3100 4 cores
Msi A320m-a-pro
longline 240gb ssd
16gb ram ddr4
1080p 60 hz monitor
gametech 700w 80 plus Power Suplly
Meslek
işşiz
Uzun zamandır düşünüyorum hocam, PC'ye de ihtiyacım yok, sadece oyun oynamak istiyorum. PC'de GTX 1660 Super var ama oynamak istediğim oyunlara zar zor yetiyor. Once Human, Starfield gibi, Space Engineers, Metro Exodus optimize olarak çöp, FPS alıyorum. Xbox Series S bayağıdır ilgimi çekiyor, takas yapsam mı?

PC de iyi de, ekran kartı alacak param fazla yok, o yüzden... Yoksa PC de iyi kendine göre.

Konu tamamen özgün, isteyen yorum yapabilir :D

Uzun zamandır düşünüyorum hocam, PC'ye de ihtiyacım yok, sadece oyun oynamak istiyorum. PC'de GTX 1660 Super var ama oynamak istediğim oyunlara zar zor yetiyor. Once Human, Starfield gibi, space engineers, Metro Exodus optimize olarak çöp, FPS alıyorum. Xbox Series S bayağıdır ilgimi çekiyor, takas yapsam mı?

PC de iyi de, ekran kartı alacak param fazla yok, o yüzden... Yoksa PC de iyi kendine göre.

Metro Exodus optimizasyon kötü değil Ultra ayarlarda rahat oynarsın.

Benim kendi tavsiyem GTX 1660 Super ekran kartını 3000TL bandında satmak ve üstüne 1000-1500TL falan ekleyip RX 5700 XT alman(RTX 3060 gücünde). Günümüzde bile çıkan tüm oyunları high ayarlarda 60FPS açıyor.

Son düzenleme:
Uzun zamandır düşünüyorum hocam, PC'ye de ihtiyacım yok, sadece oyun oynamak istiyorum. PC'de GTX 1660 Super var ama oynamak istediğim oyunlara zar zor yetiyor. Once Human, Starfield gibi, Space Engineers, Metro Exodus optimize olarak çöp, FPS alıyorum. Xbox Series S bayağıdır ilgimi çekiyor, takas yapsam mı?

Series S ile takaslanması saçma olur. Para biriktirip sistem yükseltme'i yaparsan çok daha iyi FPS'ler alırsın çükü Series S'de çok güçsüz bir konsol yani sana istediğin deneyimi sağlamayacak.

Modeline göre 2500-3000TL civarına 1660 Super ekran kartını satabilirsin. 5700XT belki ilk öncelikle sana biraz fazla pahalı gelebilir çünkü minimum olarak 5000TL listelenmişler ama 5600XT'yi 4000TL civarına bulabilirsin 5600XT için özellikle çok güçlü bir işlemci ihtiyacın da yok. 3500X veya Ryzen 3600 hatta Ryzen 2600 gibi işlemciler bile rahatlıkla besleyecektir.

En azından istediğin oyunları 1080p Medium ayarlarda bile olsa 60FPS üstü stabil oynamanı sağlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Rezalet bir tercih olur o ekran kartı her türlü satılır para ekle amd fp kartlarından birini al

Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle takas yapmazdım sistem parçalarını yenilerdim. Sistem özellikleri tam olarak açıklarsanız sevinirim.

Xbox alıp yine çoğu oyunu oynayamazsınız ki. Game pass alırsanız idare edebilirsiniz ama dediğiniz bazı oyunlar Xbox'ta yok. Örneğin Once Human.

Sistem özellikleri nedir? Sadece ekran kartını değiştirmek ile ne kazanırız onuda bilsek :)

Yeni konular

Geri
Yukarı