GTX 1660 Super sistem LoL ve Valorant'ta 80-90 FPS veriyor

Mikeey1

Hectopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 2600X six-Core Processor.
NVIDIA GeForce GTX 1660 Super.
Apacer Panther 8+8 RAM.
SSD Apacer 440GB.

Merhaba. Sistemim bu şekilde ama bazen berbat FPS'ler veriyor. LoL, Valorant gibi oyunlarda 80 90 görüyorum. Sistemim mükemmel demiyorum ama bir gideri olması lazım neden böyle? Son zamanlarda olmaya başladı.

AMD Ryzen 5 2600X six-Core Processor.
NVIDIA GeForce GTX 1660 Super.
Apacer Panther 8+8 RAM.
SSD Apacer 440GB.

Merhaba. Sistemim bu şekilde ama bazen berbat FPS'ler veriyor. LoL, Valorant gibi oyunlarda 80 90 görüyorum. Sistemim mükemmel demiyorum ama bir gideri olması lazım neden böyle? Son zamanlarda olmaya başladı.

Format atmayı dene virus olabilir drop falan yiyorsan buyuk ihtimalle boyledir ve C diskin cok doludur yani kesin bir şey kimse soyleyemez ama bir dene istersen.

Ayarlarda vsycn açıksa belki ondan kaynaklanıyor olabilir. Kontrol ettiniz mi acaba?

Evet çok değişmedi.

Format atmayı dene virus olabilir drop falan yiyorsan buyuk ihtimalle boyledir ve C diskin cok doludur yani kesin bir şey kimse soyleyemez ama bir dene istersen.

Yılbaşında atmıştım çok fazla format attım bilgisayara aciz oldu formattan bilgisayar ve virüs dikkat etmeye çalışıyorum yani hiç crackli vs bir şey indirmedim veya güvenmedigim bir dosya ama virüs programı vs hiç indirmedim her zaman kapaliydi bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı