GTX 1660 Super sistem nasıldır?

Bütçe
6000-6500
RAM'in sonuna X2 yazdım hocam ve i5 10400F 2666MHz'ye kadar destekliyor(H410M ve B460M de, Z serisi anakart alırsanız sınırlama kalkıyor)
Pardon hocam görmemişim kusura bakmayın. Sistemde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

1660 Super fiyatına RTX 3050 ( çıkacak mı emin değilim ) veya RTX 3060 bulabilirseniz çok daha iyi olur tabii ki. Almadan önce bir daha açmanız iyi olur. Belki daha fiyat/performans işlemci de çıkabilir.

İlla ki çıkar, en iyisi açarım tekrardan.

Öneri ve link için teşekkürler. SSD konusunda tam bir model söyleyemeyeceğim. Öğrenip yazacağım.
Pardon hocam görmemişim kusura bakmayın. Sistemde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Sıkıntı yok.

1660 Super fiyatına RTX 3050 ( çıkacak mı emin değilim ) veya RTX 3060 bulabilirseniz çok daha iyi olur tabii ki. Almadan önce bir daha açmanız iyi olur. Belki daha fiyat/performans işlemci de çıkabilir.
Maalesef öyle bir fiyat ile Türkiye pazarına çıkacağını sanmıyorum.

Hocam o modeli pek tavsiye etmem, bu indirimdeyken kaçırmayın derim.

Eski BX’lerde yüksek sıcaklıklarda çalışma sorunu vardı, yeni serilerde azalsada garantiye alın derim.

240GB kullanan bir arkadaş memnundu o yüzden 480GB'sini bana önerdi.
Tavsiyenizi de inceleyeceğim.

SSD fp olarak güzel bir SSD kendimde kullanıyorum Crucial kaliteli bir marka o yüzden önerdim.
Ve RAM sınırı var 2666 MHz.

Dikkat etmedim pek ama sorun da yaşamadım.

240GB kullanan bir arkadaş memnundu o yüzden 480GB'sini bana önerdi.
Tavsiyenizi de inceleyeceğim.

Konuyu hortlatacağım ama yaza kadar çoktan 11. nesil ve B560 anakartlar çıkıyor. Bence yaz geldiğinde yine konu açın çünkü yaz gelene kadar fiyatların ne olacağı belli değil.

Aynen, ben de öyle düşünmeye başladım piyasayı ve cihazları takip ediyorum.

Hatta şu an B560 ve i5 11400F çıktı bile sadece Türkiye'ye gelecek ve yeni uzaylı teknolojisi(!) ürünler normal ürünler haline geldiğinde fiyatlar 100 bilemedin 200 düşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…