GTX 1660 Super sisteme kasa önerisi

BadNai

Hectopat
Sistem.
-Ryzen 3 3100.
-GTX 1660 Super.
-Gigabyte B450M S2H.
- G.Skill Ripjaws 3200MHz 2x8 RAM.
-Zalman 650W +80 PSU.
Bu sistem için.
Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik
Ve.
Düşündüm. Hava akışı olarak aralarında pek fark yoksa Game Booster'i alacağım. Sizce hangisi daha iyi?

1660S kullanıcısıyım ve aşağıdaki kasayı kullanıyorum öneririm hava akışı olarak çok iyi bir kasa;

Dark diamond Pro mesh alabilirsiniz, Aerocool'un yan paneli temperli Dark diamond Pro mesh akrilik yan panele sahip size kalmış seçim. Bu arada sanırsam Aerocool'un üst toz filtresi sökülmüyor Dark diamond Pro mesh kasasında üst panel daha geniş ve toz filtresi mıknatıslı olduğu için kolayca yıkadıktan sonra kurulayıp takabilirsiniz ama ikisi de güzel.

Bütçeniz var ise bu kasanın hava akışından yaptığım testler doğrultusunda çok memnun kaldım, onun dışında Dark'ın mesh versiyonunu almanızı tavsiye ediyorum.

Maalesef bütçe max 400TL.
1660S kullanıcısıyım ve aşağıdaki kasayı kullanıyorum öneririm hava akışı olarak çok iyi bir kasa;

Attığın kasayı aldım ve elime ulaştı ama kasanın kendi fanları birbirine bağlanmış şekilde ve sanırım direkt PSU'ya bağlanıyor. Bu kasanın fanlarında 3 pinlik girişler yok mu? Yardımcı olursan sevinirim. Eğer yazdığımı anlamadıysanız kasa fanlarını sistemde nasıl monte edeceğimide yazabilirsiniz.
Kasa : Aerocool ore saturn
@Silinen üye

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı