ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.273 Makaleler 3 Çözümler 197 10 Mart 2021 #11 Mjolnir02 dedi: 8 GB RAM ile drop yaşanacağını söyleyenler var. Düşük FPS'ten ziyade drop ihtimalinden endişeliyim. 8 GB RAM sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM ile drop yaşayıp yaşamayacağını bilmiyorum fakat 1080P Ultra ayarlarda oynarken 10 GB RAM kullandığını hatırlıyorum oyunun. Belki olabilir bu yüzden.
Mjolnir02 dedi: 8 GB RAM ile drop yaşanacağını söyleyenler var. Düşük FPS'ten ziyade drop ihtimalinden endişeliyim. 8 GB RAM sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM ile drop yaşayıp yaşamayacağını bilmiyorum fakat 1080P Ultra ayarlarda oynarken 10 GB RAM kullandığını hatırlıyorum oyunun. Belki olabilir bu yüzden.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 10 Mart 2021 #12 Mjolnir02 dedi: 8 GB RAM ile drop yaşanacağını söyleyenler var. Düşük FPS'ten ziyade drop ihtimalinden endişeliyim. 8 GB RAM sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Bir yerden başka bir alana hızlıca ışınlandığınız zaman 5-10 saniye boyunca ufak droplar yaşarsınız onun dışında hiçbir sorun olmaz.
Mjolnir02 dedi: 8 GB RAM ile drop yaşanacağını söyleyenler var. Düşük FPS'ten ziyade drop ihtimalinden endişeliyim. 8 GB RAM sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Bir yerden başka bir alana hızlıca ışınlandığınız zaman 5-10 saniye boyunca ufak droplar yaşarsınız onun dışında hiçbir sorun olmaz.