GTX 1660 Super yükte 88 derece sıcaklığa ulaşıyor

Gigabyte 1060'ım yükte 63 dereceyi geçmiyor nesi normal olabilirmiş? :D :D O bilgisayarcı ile irtibatını kes hocam. Ekran kartını ikinci el olarak aldığını ifade ettin. Bilgisayarcıdan mı aldınız? Büyük ihtimalle ekran kartının içini açmışlar soğutuyucu tam oturtturamamışlardır yoksa 88 dereceye çıkmasının imkanı yok. Belki fanları dönmüyordur bir onu da kontrol edin.
 
Gigabyte NVIDIA GTX 1660 Super.
Hocam o sıra test ederken videoya almıştım full yükte 60-65 arasındaymış sıcaklık. Senin sıcaklık bana biraz fazla göründü açıkçası. Bendeki kart : Pny GTX 1660 SUPER Dual Fan VCG16606SDFPPB 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bende şuan Gigabyte g1 gaming GTX 1080 var şuanda o bile aynı 60-65 derecelerde geziyor ama ben macun temizliğini filan yaptıydım.
 
Gigabyte 1060'ım yükte 63 dereceyi geçmiyor nesi normal olabilirmiş? :D :D o bilgisayarcı ile irtibatını kes hocam. Ekran kartını ikinci el olarak aldığını ifade ettin. Bilgisayarcıdan mı aldınız? Büyük ihtimalle ekran kartının içini açmışlar soğutuyucu tam oturtturamamışlardır yoksa 88 dereceye çıkmasının imkanı yok. Belki fanları dönmüyordur bir onu da kontrol edin.

Fanları dönüyor ve haklısınız bana da çok garip geldi.

Hocam o sıra test ederken videoya almıştım Full yükte 60-65 arasındaymış sıcaklık. Senin sıcaklık bana biraz fazla göründü açıkçası. Bendeki kart: Pny GTX 1660 SUPER Dual Fan VCG16606SDFPPB 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bende şu an Gigabyte G1 Gaming GTX 1080 var şu anda o bile aynı 60-65 derecelerde geziyor ama ben macun temizliğini filan yaptıydım.

Şu an için League of Legends oyununu oynuyor maximum 50 de test olarak kullandığım programdan olma kaynaklı olabilir mi?
 
Hayır bro nasıl bir program 88'e çıkartabilir? LoL zaten işlemci kullanan bir oyun. Tek yapman gereken bu işten anlayan gerçek bir bilgisayarcıya götürüp soğutucusuna ve termal macununa baktırman.
 
Fanları dönüyor ve haklısınız bana da çok garip geldi.



Şu an için League of Legends oyununu oynuyor maximum 50 de test olarak kullandığım programdan olma kaynaklı olabilir mi?
Ekran kartı kullanımın az olabilir lol de lol ü fazla bilmem. gta5 de full ayarlarda denemiştim %99 kullanımdaydı. Furmark da yaptın sanırım testi oda aynı full yüke bindirir. Ama ben Furmark da yaptığım zaman yine aynı bu derecelerdeydi çok uzun yaptığımda 70 e yaklaştıydı sadece.
 
Klasik bir mahalle bilgisayarcısı vakası.
Mahalle bilgisayarcılarından mümkün olduğunca uzak durmak lazım.
 
GPU Z üzerinden sıcakları kontrol et. Current değil de junction sıcaklığını gosteriyor olabilir.
Adsız.jpg
 

Geri
Yukarı