GTX 1660 Ti %20 daha kötü performans veriyor

Kendin cevaplamışsın. 400W üstü çekebilir, 500W yeterli olacaktır. Max. turbo hızı sadece sentetik testlerde görecektir. Oyun oynarken veyahut başka işlemlerde kullanırken 500W yeterlidir. İleriye dönük düşünürse 650W bir PSU alabilir o da konu sahibinin bileceği bir iş.
B serisi bir anakartla kullanıldığı sürece işlemci sürekli tam turbo hızında çalışabilir, sadece sentetik testlerde de değil oyunlarda da o kadar yüksek güç tüketimine sahip olabiliyor. Oyun oynarken işlemcinin 225W çektiği görülen test var internette. 400 W üstü çekebilir dedim, ki bu anakart, fan, kullanılan HDD ve soğutucu ile daha da artabilecek bir şey. FSP Hydro K 12V üzerinden 456W verebilen bir güç kaynağı, kaldı ki güç kaynakları zamanla verimliliklerini kaybederler. Yani, 1 yıl sonra, konu sahibinin aldığı PSU'nun yetersiz gelmesi gibi bir durum gerçekleşebilir. En azından iyi bir 550W ve üstü PSU alınmalı.

PSU oldugunu ben de dusunuyordum zaten teşekkür ederim. Kasa kucuk Dell G5 almistim. Buna uygun bir 600 Watt bulursam alirim. Yalniz hazir kasa oldugu için PSU degistirlebiliyor mu emin degilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı