GTX 1660 Ti Ekran kartı fanından aniden ses gelmesi

Çok rahatsız ediyorsa garantiye gönderin büyük ihtimal değişim yapacaklar.Aşağıdaki konuyu inceleyin.
okuduklarıma göre coil whine cızırtı sesi daha çok benimki fanı aniden açıyor yüksek fan sesi geliyor sonra kesiliyor odamı coil whine oluyor?
Arkadaşlar bu ekran kartı fanı neden ara ara bir anda yukseliyor Gtx 1660 ti armor modeli coil whine ile alakasi olmadigini düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, üzerinden birkaç ay geçmiş ancak durumu çözemediyseniz şöyle açıklayayım. Aynı model bende de var. 1660 Ti için MSI'ın Armor ve Gaming X modellerinde Zero Frozr özelliği var yani kart 60 dereceye kadar çalışmıyor. Çalışması gereken sıcaklığa gelince Armor modelinde bir anda agresif bir şekilde fanlar çalışmaya başlıyor ancak dediğiniz gibi kısa süre içinde hemen susuyor, yani normal bir şekilde soğutmaya başlıyor. Bunu Youtube'da karşılaştırma yapan biri de söyledi. Ben de bu ses nereden geliyor diye kasayı açtım oyunu da açtım sonra ekran kartına yöneldim, 60 dereceyi geçince agresif fan sesi geliyor sonradan bu problem çözülüyor.

Bende de şu sıralar "Coil Whine" sesi var PSU'dan mı yoksa ekran kartından mı geliyor çözemedim. Sanırım ekran kartından geliyor, baya baya tiz rahatsız edici bir ses. Sizde de var mı acaba oyunlar açıkken bu ses?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı