Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
O kartlardan çok daha iyi bu kartlar hem de ucuz ve aynı belki 1 tık daha iyi soğutmaya sahip. Miningli midir bilemem ama ilan tarihleri eski pek sanmıyorum miningli olacağını.
Ya sen de farkındasın bahsettiğin saçmalığın hala yok öyle yok böyle diyorsun. Eylül'de piyasa böyle miydi? 4000'e sattım dediğim 1660S Gaming X kartı 2800'e almıştım ekim ayında. Sen tutmuş bana eylül'de ilana konulmuş kartların fiyatını atıyorsun. Amacın ne senin? Bırak adam hak ettiği değerde satsın kartını? Nedir zoruna giden?
Ben 2800 mü dedim yukarıda bakarsan 4400-4500 dedim sonuçta ilandalar mı evet ee bana niye burada atarlanıyorsun gidipte 2500 lira eder demedim hadi olsun olsun 5200-5300 Max'ın Max'ı kıyamet kopmadığı sürece daha üstüne çıkamaz
Hadi olsun olsun 5200-5300 Max'ın Max'ı kıyamet kopmadığı sürece daha üstüne çıkamaz asıl ederi ama uçar kaçar dersin belki 5500 üstü satabilirsin ama pek sanmıyorum o kadara satılacağını..
Suç benimle senle polemiğe giriyorum ya. Aynen aga kıyamet kopması lazım 5300'den fazla olması için. 3 ay önce 5000 lira 1660 Ti deseydim kıyamet kopmuş olacaktı senin için.