GTX 1660 Ti için 2000-2500 TL arası 144 Hz monitör tavsiyesi

korkmazumut

Hectopat
Katılım
15 Haziran 2020
Mesajlar
15
Genel amacım oyun ve video izlemek, 2010 yılından beri kullandığım 19" TN panel monitörümü emekli etmeye karar verdim. https://www.itopya.com/gigabyte-238...xusb-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monitor/ bu monitörü geçen hafta indirim ile 2250 TL'ye almıştım bir heyecanla kurdum, monitör gerçekten çok güzel fakat sonradan ölü piksel ve ışık sızması olduğunu gördüm. İade ettim aklımda IPS panel var ve 27" kullanmak istemiyorum çok büyük geliyor gözüme. Uzun bir süre kullanabileceğim 24" 144 Hz monitör arıyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
 
Teşekkürler fakat TN panel monitörden sıkıldım oyun içinde renk kalitesi çok kötü ama Trendyol'da şu an 1855 TL fiyatına göre güzel bir monitör.
Yeni TN panel teknolojisi ile eski TN panel aynı değil. Şahsen şuan kullandıkları Mat TN panelleri IPS den ayırt etmek neredeyse imkansız. LG ve Samsung olarak IPS ve TN panelleri de kullandım. Tercihim TN panel olur.

1ms 144 HZ monitör kullanacaksanız VA panellerde genelde Ghosting oluyor. IPS paneller ise gerçek 1 MS olmuyor GTG de en iyisi TN bunları göz önünde bulundurarak monitör tercih edin.
 
Yeni TN panel teknolojisi ile eski TN panel aynı değil. Şahsen şu an kullandıkları mat TN panelleri IPS'den ayırt etmek neredeyse imkansız. LG ve Samsung olarak IPS ve TN panelleri de kullandım. Tercihim TN panel olur.

1ms 144 Hz monitör kullanacaksanız VA panellerde genelde ghosting oluyor. IPS paneller ise gerçek 1 ms olmuyor GtG de en iyisi TN bunları göz önünde bulundurarak monitör tercih edin.

Teşekkür ederim aynı markanın 24GN650-B modeli karşıma geldi tam bir performans ürünü gibi şu an çok pahalı ama arada 1800 2000 TL civarlarına düşüyormuş onu da takip edeyim 🙏
 

Geri
Yukarı