GTX 1660 Ti Kasası Değiştirilebilir mi?

brtslr16

Hectopat
Daha fazla  
Sorumun biraz saçma olduğunun farkındayım ama şu an kullandığım bir ASUS TUF GTX 1660 Ti modelinde bir ekran kartım var ve bu modelin çok fazla ısındığını birçok kişi biliyordur diye düşünüyorum. Bu sebeple ekran kartımın kasasını başka bir GTX 1660 Ti modelinin kasasıyla değiştirip değiştiremeyeceğimi ve değiştirirsem de ekran kartımın sıcaklığının azalıp azalmayacağını sormak istiyorum. İyi Günler.

Sorumun biraz saçma olduğunun farkındayım ama şu an kullandığım bir ASUS TUF GTX 1660 Ti modelinde bir ekran kartım var ve bu modelin çok fazla ısındığını birçok kişi biliyordur diye düşünüyorum. Bu sebeple ekran kartımın kasasını başka bir GTX 1660 Ti modelinin kasasıyla değiştirip değiştiremeyeceğimi ve değiştirirsem de ekran kartımın sıcaklığının azalıp azalmayacağını sormak istiyorum. İyi Günler.
Uyumlu blok varsa bile Türkiye'de bulabilir misin bilmiyorum.

Bozuk kartları yedek parça olarak kullanan tamircilerden bulabilirsen tek tek karşılaştırma yoluyla belki uyumlu bir blok bulabilirsiniz ama çok zor. Neredeyse her üretici farklı PCB tasarımı yapıyor, birebir uyumlu bulamazsanız da ufak tefek modifikasyonla takılabilen bir şey bulunabilir. Ki dediğim gibi bunu denemeden bilemeyiz.

Ayrıca, AliExpress'de bu kart için üretilen sıvı soğutma blokları var.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı