mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 26 Mayıs 2021 #41 llVeteran dedi: Bunun özellikleri iyi. Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 26 Mayıs 2021 #42 llVeteran dedi: Kafama yattı bir de laptop soğutucu lazım Genişletmek için tıkla... llVeteran dedi: Bunun özellikleri iyi. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunlu bir laptopun sorununu soğutma çözemez. Özellikleri iyi diye almazsınız umarım, hem kalitesiz hem de soba gibi.
llVeteran dedi: Kafama yattı bir de laptop soğutucu lazım Genişletmek için tıkla... llVeteran dedi: Bunun özellikleri iyi. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunlu bir laptopun sorununu soğutma çözemez. Özellikleri iyi diye almazsınız umarım, hem kalitesiz hem de soba gibi.
L llVeteran Centipat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #43 Casper asla almam zaten ayrıca özellikleri çok iyi değil RTX2060 sart değil RAM hızı 2666 MHz ben MSI alacağım yanında da soğutma alırım dursun diye o yüzden sordum hangi soğutucular iyi? MSI çanta falan verse iyi olur.
Casper asla almam zaten ayrıca özellikleri çok iyi değil RTX2060 sart değil RAM hızı 2666 MHz ben MSI alacağım yanında da soğutma alırım dursun diye o yüzden sordum hangi soğutucular iyi? MSI çanta falan verse iyi olur.