GTX 1660 Ti nasıl soğutulur?

Neyi sallıyorsun dostum? Birincisi Dual modellerinin soğutması gayet iyi, şu anki kartım ile 38-45 derece değerler alıyorum arkadaşında yük altında en kral 75 derece civarlarında alması lazım.
Asus dual modeli asusun en ucuz, en giriş seviyesi modelleri. Araştır ve gör.

Konu sahibine çözüm üretiyoruz adam benim zekama laf atıyor. Sen kim oluyorsun da bana öyle bir hakarette bulunabiliyorsun ki? Terbiyeni takın.

Asus dual modeli asusun en ucuz, en giriş seviyesi modelleri. Araştır ve gör.

Konu sahibine çözüm üretiyoruz adam benim zekama laf atıyor. Sen kim oluyorsun da bana öyle bir hakarette bulunabiliyorsun ki? Terbiyeni takın.
Ben göz ardı ettim onu boş ver. :D

2 ay önce.

Bu sene 2. el satıp 1080 Ti'ye geçmeyi düşünüyorum zaten.
Hiç undervolt yapmadım hayatımda açıkçası korkuyorum bir şeyi bozarım diye.
Bozamazsın, ayrıca çok kolay uV yapmak.
1717939866869.png

ASUS Dual modeli ASUS'un en ucuz, en giriş seviyesi modelleri. Araştır ve gör.

Zekana laf etmiyoruz. Sence ekran kartına ksa fani yakilir mi saçma sapan bireyler konuşuyorsun 2.si ucuz olması bir modelin kalitesiz olduğu anlamına gelmez git araştır.

Ucuz olması performansı kötü olacak diye bir durum yok. Ucuz evet çünkü giriş seviyesi bir kart ama performansı o kadar da kötü değil. ASUS DUAL ekran kartı kullanıyorum. En ağır oyunda dahi 65 dereceyi geçmiyor. Neden? Hani DUAL modeli kötüydü? Bu nasıl bir algı?

Ucuz olması performansı kötü olacak diye bir durum yok. Ucuz evet çünkü giriş seviyesi bir kart ama performansı o kadar da kötü değil. ASUS Dual ekran kartı kullanıyorum. En ağır oyunda dahi 65 dereceyi geçmiyor. Neden? Hani Dual modeli kötüydü? Bu nasıl bir algı?

Hoca. Kafasından bir şey sallıyor bir de sorunu undervolt ile çözeceğine inanıyor. Ekran kartına kasa fani takmasını saymıyorum bile.
@Pentium D

@517298 hocamin dediklerini dogrula fanlarda sıkıntı varsa. Uzun bir süre boyunca bakımı yapılmamıştir gider termal pedleri yeniler, kartı temizler ve macunu yenilersiniz.

@Efe_Arslan81

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı