GTX 1660 Ti sistem sürücü güncellemesinden sonra internet çok yavaşladı

zlaperwn

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamün aleyküm, Avast antivirüsü indirdim orada bana sürücü güncellemelerimin olduğunu söyledi ben de hepsini guncelledim o güncellemeden sonra internet bağlantım kesildi (WI-FI bağdaştırıcı kullanıyorum) daha sonra PC'i yeniden baslatayim dedim normalde olduğundan 5-6 kat daha geç açıldı zorlandı gibi, sonra tüm sürücüleri tekrar geri yükledim o yavaşlama ve zorlanma kalktı ama internete yine de bağlanamiyorum.

Bağlanınca da aşırı yavaş 3-5kbs civarında bağlanıyor, sonra tekrar gidiyor. Ayrıca PC'yi yeniden başlat diyince bilgisayar kapanıyor. Bunun için ne yapmam gerekiyor, bilgisayarı sıfırla desem çözülür mü sorun? Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Avast'tan kendi programından mı? Oradan güncellemek sıkıntı çıkarmış olabilir. Driver güncellemelerini kendi sitelerinden yapmanızı öneririm. Önceki sürümünüz neyse DDU diye birşey vardi rehberide var burada. Onunla kaldırılıp eskisini yükleyebilirsiniz

Driver Booster falan mı kullanıyorsun?

Avarstin premiumunda vardı aylığı 3-4TL diye almıştım.

Geri yükleme noklarını kontrol edin driver güncelleme sırasında geri yükleme noktası oluşturmuş olabilir.
Nasıl göreceğim onu? Normalde sürücülerin sorun çıkarmadan önceki hallerine geri yükleme seçeneği ile geldim ama düzelmedi

Avast'tan kendi programından mı? Oradan güncellemek sıkıntı çıkarmış olabilir. Driver güncellemelerini kendi sitelerinden yapmanızı öneririm. Önceki sürümünüz neyse DDU diye birşey vardi rehberide var burada. Onunla kaldırılıp eskisini yükleyebilirsiniz
O sadece ekran kartı için diyor onu yapmak yeterli olur mu acaba?

Avarstin premiumunda vardı aylığı 3-4TL diye almıştım.

Nasıl göreceğim onu? Normalde sürücülerin sorun çıkarmadan önceki hallerine geri yükleme seçeneği ile geldim ama düzelmedi

O sadece ekran kartı için diyor onu yapmak yeterli olur mu acaba?

Pardon ben sürücü derken ekran kartı sandım başlıktan işte. Neleri güncellediğini görebiliyorsanız kendi sitelerinden indirebilirsiniz tekrardan. Driver Booster gibi şeyler kullanmanızı önermiyorlar.

Yeni konular

Geri
Yukarı