GTX 1660 Ti'li bir sistem alınır mı?

Stephen Küskü

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gigabyte gtx 1660ti - ryzen 5 3600 - 16 gb ram - 500 gb m2 ssd - 1tb harddisk

Asus 27 inç 170 Hz 2k İPS Monitör
Fiyat güzel gibi. Ekran kartı Gigabyte'ın yeni nesil Windforce modeli, yani bu da sıkışık bir kasadaki tek fanlı ekran kartı kadar ısınacak demek.
Belleklerin çift kanal olduğundan emin olun.

Fiyat güzel gibi. Ekran kartı Gigabyte'ın yeni nesil Windforce modeli, yani bu da sıkışık bir kasadaki tek fanlı ekran kartı kadar ısınacak demek.
Belleklerin çift kanal olduğundan emin olun.
Kasanın soğutması iyi hocam,hem o kadar da ısınan bir ekran kartı değil.Sorun olacağını sanmıyorum ancak bir rog kadar iyi soğutması yok.

Isinma
GTX 1650 ile 1660 Ti arasında dağlar kadar fark var diyebilirim.
Tebrik ederim, nereden baksanız 2 sene daha kazanmışsınız.
Şuanlık tüm 1080p oyunları High-Ultra arası 60+ FPS oynayabilirsiniz.
Bu kasanın ısınma gibi veya ekran kartının ısınma gibi problemi olur mu. Aşırı ısınma gibi zarar verecekler problemler.

Kasanın soğutması iyi hocam,hem o kadar da ısınan bir ekran kartı değil.Sorun olacağını sanmıyorum ancak bir rog kadar iyi soğutması yok.
Tabii aşırı zararı olacak kadar ısınmıyor ama ben bu ekran kartının bu kasadaki ısı değerlerini biliyorum. Genellikle 75'in aşağısına inmiyor, tabii bu sistemi almaya pek engel değil.

Tabii aşırı zararı olacak kadar ısınmıyor ama ben bu ekran kartının bu kasadaki ısı değerlerini biliyorum. Genellikle 75'in aşağısına inmiyor, tabii bu sistemi almaya pek engel değil.
İçime kusku düşürdünüz yahu. Yükteyken mi 75 görüyor. Boşta bu kadar yüksek mi. Bi zararı olmaz inşallah. Sistemin ömrünü kısaltmaz.

İçime kusku düşürdünüz yahu. Yükteyken mi 75 görüyor. Boşta bu kadar yüksek mi. Bi zararı olmaz inşallah. Sistemin ömrünü kısaltmaz.
Yok yok, yükte. Fanının falan olmaması gerek boşta bu kadar ısı için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı