GTX 1660 TUF ekran kartı yükte kaç dereceden sonra sıkıntı çıkar?

yunus kartal

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2020
Mesajlar
405
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1601373627703.png


Kart bu. GTX1660 ekran kartım var. GTA 5'de Ultra'da kaç dereceden sonra sıkıntı olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
80-85 dereceden sonra sıkıntı başlar. Bu arada hocam aynı kartı kullanıyorum çözdüler mi bilmiyorum ama kart ısınma sorununa sahip. Başka model bir 1660/S almanızı öneririm.
 
Yüksek ısıya duyarlı parçalar bunlar. Ama yine de 85'in üstünü gördüğünüzde sıkıntı var demektir. 65-80 arası oyun içi, daha doğrusu tam yükte çok iyi değerlerdir.

Bu arada konuyu okumadan yorum yapılıyor. Arkadaş halihazırda karta sahip. Sadece sıcaklık konusunda soru soruyor. Direkt "şunu alın" demek yersiz yorum yapmaktır.
 
Sıcaklıkları belirli aralıklarla kontrol edin. TUF ekran kartları, başlangıç itibariyle ölü doğmuş bir seriydi. Daha sonra düzeltme yoluna gittiler. 85 dereceyi aşmaya başlamış ise UV ya da özel fan profili uygulamayı düşünebilirsiniz.
 
Aldığınız model yenilen model yani soğutması kötü olmayan model. 2 fanlı GTX 1660 TUF modelleri vardı onlar eksi modeldi ve soğutmaları çok kötüydü. Ekran kartları için 85 derece ve üzeri tehlikelidir.
 
Tamam peki GTA 5'de Ultra'da kaç derece iyi yani olması gereken derece kaç.

Hocam ekran kartı sıcaklıkları modellerin soğutmasına göre değişir. Kendi bilgisayarımda MSI 1660 Ti Gaming X ekran kartı var yazın bile yükte en yüksek 69 dereceyi gördü. Dediğim gibi ekran kartları için 85 derece ve üzeri sıcaklık olmadığı sürece korkmanıza gerek yok.
 

Geri
Yukarı