Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #1 RAM 16 Gb Ram Ekran kartı Msi Gtx Geforce 1660 6 Gb Anakart Msi B450M-A PRO İşlemci Amd Ryzen 3500 GTA 5' offlineda çok drop yiyorum. Online'da ise arada drop yiyorum. Sistemim de iyi aslında. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2021
GTA 5' offlineda çok drop yiyorum. Online'da ise arada drop yiyorum. Sistemim de iyi aslında. Nasıl çözebilirim?
Masso Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #2 Nvidia GeForce Experience'den oyunun grafik ayarlarini optimize edip dener misiniz? Belki sorun grafik ayarlariniz da olabilir. Bilgisayariniz gayet iyi, drop yemenizi saglayacak bir sey gozukmuyor. Artı 0 Eksi
Nvidia GeForce Experience'den oyunun grafik ayarlarini optimize edip dener misiniz? Belki sorun grafik ayarlariniz da olabilir. Bilgisayariniz gayet iyi, drop yemenizi saglayacak bir sey gozukmuyor.
2 226261 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 28 Aralık 2021 #3 Furkan78 dedi: GTA 5' offlineda çok drop yiyorum. Online'da ise arada drop yiyorum. Sistemim de iyi aslında. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bence eski oyunlar Nvidia'nın yeni sürücülerine artık ayak uyduramıyor. Artı 0 Eksi
Furkan78 dedi: GTA 5' offlineda çok drop yiyorum. Online'da ise arada drop yiyorum. Sistemim de iyi aslında. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bence eski oyunlar Nvidia'nın yeni sürücülerine artık ayak uyduramıyor.