Öncelikle iyi günler, yakın zamanda 144Hz monitör aldım ve tam anlamıyla monitörü kullanamıyorum. İşlemcim Ryzen 5 1400. YouTube'dan ve sosyaldeki konulara baktığım kadarıyla, hiçbir kart işlemcimle darboğaz yapmıyor. Bütçem 2-3 bin TL arasında zorlarsam maksimum 200-300 zorlayabilirim. Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
Gigabyte GeForce GTX 1660 Super Gaming 6 GB sana öneririrm 3 fanlı güçlü bir kart ve fiyati da bütçene uygun Ti almayı düşünme bence 1660S ya da RTZ 2060 almaya bak.
Gigabyte GeForce GTX 1660 Super Gaming OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Öncelikle iyi günler, yakın zamanda 144Hz monitör aldım ve tam anlamıyla monitörü kullanamıyorum. İşlemcim Ryzen 5 1400. YouTube'dan ve sosyaldeki konulara baktığım kadarıyla, hiçbir kart işlemcimle darboğaz yapmıyor. Bütçem 2-3 bin TL arasında zorlarsam maksimum 200-300 zorlayabilirim. Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
Gigabyte Gv-n2060oc-6gd Geforce Rtx 2060 Oc 6gb Gd arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Edit: Bir konuda
Ryzen 5 1400 ile RTX 2060 ile ilgili Ali güngörün cevabı.
Darboğaz olur, yüzde 30'lara varabilir. Optimize birkaç oyunda kurtarsa da her oyunda süper performans vermez. 1660 daha uygun bir ekran kartı olur bu işlemci için.
OC yapmaya dair hiçbir fikrim yok. O yüzden ilerleyen aylarda işlemci de alabilirim. Şuanlık ekran karti alip ileride islemci yukseltmeyi düşünüyorum. Ek olarak sanırım ana kartın OC yapmayla alakası var ve anakartım B350M Pro-Vd plus.
OC yapmaya dair hiçbir fikrim yok. O yüzden ilerleyen aylarda işlemci de alabilirim. Şu anlık ekran karti alip ileride islemci yukseltmeyi düşünüyorum. Ek olarak sanırım ana kartın OC yapmayla alakası var ve anakartım B350M PRO-VD Plus.
Gigabyte'ın 1660 superi veya MSI'ın Ventusu ya da Gaming xini almayi dusunuyorum sizce hangisi. 2 3 fpsin derdinde degilim ama ventusta sanirim sicaklik sorunu varmış.