GTX 1660S Boşta Yüksek Frekansta Çalışıyor

Güç planlarından dengeliye geçseniz bir de öyle kontrol etseniz ?
1612996051982.png

Benimki dengelide zaten
Yok mu bir çözümü. Muyan sen format atmadan önce kaçta çalışıyordu ekran kartı
@Muyan

Son düzenleme:
Böyle değerler normal. Benimkide ona yakın (1530 4001). Fakat boşta 48 derece fazla gibi. Fan hızını arttırmayı deneyin. Oc yaptınız mi?
OC Yapmadım ve ekran kartı gaming x serisi olduğundan 65 derece üstünü görmedikçe fanlar çalışmıyor. Bana normal geliyor fanlar dönmediğinden 48 derece.

Böyle değerler normal. Benimkide ona yakın (1530 4001). Fakat boşta 48 derece fazla gibi. Fan hızını arttırmayı deneyin. Oc yaptınız mi?
Boşta şu yüzden fazla olabilir biz kasayı toplarken birisini çağırdık o da işlemci fanını ters takmış kule tipi fan kullanıyorum o yüzden kasanın camını açık tutmak zorunda kalıyorum belki bu yüzden yüksek olabilir

Boşta şu yüzden fazla olabilir biz kasayı toplarken birisini çağırdık o da işlemci fanını ters takmış kule tipi fan kullanıyorum o yüzden kasanın camını açık tutmak zorunda kalıyorum belki bu yüzden yüksek olabilir.

OC yapmadım ve ekran kartı Gaming X serisi olduğundan 65 derece üstünü görmedikçe fanlar çalışmıyor. Bana normal geliyor fanlar dönmediğinden 48 derece.

MHz değerleri oyun performansında etkili diye biliyorum. Yanlış biliyorsam kusura bakmayın. Güç planlarını yüksek performansa alıp oyun içi sıcaklık değerlerini atabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı