GTX 1660S ekran kartı FurMark'ta 92 derece

emorato

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartımın garantisi bitti 2 yıl oldu alalı önceden FurMark testi yaptım 81 dereceyi geçmiyordu. Yaptığım gün PC'yi temizliyim dedim işlemci fanın üzerinde geldi. Tamir falan derken 1 ay geçti pinlerde sıkıntı oldu her neyse tamirden geldi. Taktım çalıştı PC bir FurMark testi yapayım dedim baktım fanlar çalışmıyor ama çalışıyor görünüyor. Bir önceki FurMark ve sonraki furmak testlerinin fotoğrafını koyacağım. 1 ay önce 81 derecede çalışan ekran kartı fanları çalışıyor olabilir bilmiyorum hiç bakmadım. Bugün yaptığım teste 92 dereceyi gördü fanlar çalışıyor görünüyor ama RPM 1 bile değil ben anlamadım bu işi.

IMG_4710[5788].jpg

IMG_4819[5790].jpg

IMG_4820[5792].jpg

İlk fotoğraf 1 ay önceki diğer ikisi şimdiki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartımın garantisi bitti 2 yıl oldu alalı önceden FurMark testi yaptım 81 dereceyi geçmiyordu. Yaptığım gün PC'yi temizliyim dedim işlemci fanın üzerinde geldi. Tamir falan derken 1 ay geçti pinlerde sıkıntı oldu her neyse tamirden geldi. Taktım çalıştı PC bir FurMark testi yapayım dedim baktım fanlar çalışmıyor ama çalışıyor görünüyor. Bir önceki FurMark ve sonraki furmak testlerinin fotoğrafını koyacağım. 1 ay önce 81 derecede çalışan ekran kartı fanları çalışıyor olabilir bilmiyorum hiç bakmadım. Bugün yaptığım teste 92 dereceyi gördü fanlar çalışıyor görünüyor ama RPM 1 bile değil ben anlamadım bu işi.

Eki Görüntüle 2135254

Eki Görüntüle 2135256

Eki Görüntüle 2135257

İlk fotoğraf 1 ay önceki diğer ikisi şimdiki.

Düzgün tamir edilmemiş demektir. İşlemci fanın üzerine nasıl geldi anlamadım.

Bu şekilde çalıştırmak uzun vadede zararlı olabilir. Undervolt yapmayı deneyebilirsiniz. YouTube üzerinden bu konuda rehber videosu izleyerek rahatlıkla yapabilirsiniz. Komplike bir şey değil.

Fan mevzusu hakkında açıkçası bir fikrim yok. Onun hakkında da bilgi verecek birisi çıkar mutlaka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı