GTX 1660S GTA V 4K 30 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Schizophren

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar, mumkun oldugunca kisa kesecegim. GTX 1660S OC ekran karti ve R5 3500X islemcili bir sistemim var. Toplayali 2-3 ay kadar oldu herhangi bir sorun gozukmuyor simdilik fakat GTA V gibi optimizasyon anlaminda surekli guncelleme alan bir oyunda 3840X2160 cozunurlugune gecmeye calistigimda en fazla 30 FPS aliyorum ve geri 1920X1080 yapinca duzeliyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benchmark testi yapan kanallarin bircogunda 4k ve Redux mod gibi karti cok yoran bir mod ile 30 fps aliyorlar
Peki kart kullanimin 6gb/3.5 gb olmasina ragmen msaa 8x e alinca kasma oluyor, sebebi ne acaba ?

Son düzenleme:
Herkese iyi forumlar, mumkun oldugunca kisa kesecegim. GTX 1660S OC ekran karti ve R5 3500X islemcili bir sistemim var. Toplayali 2-3 ay kadar oldu herhangi bir sorun gozukmuyor simdilik fakat GTA V gibi optimizasyon anlaminda surekli guncelleme alan bir oyunda 3840x2160 cozunurlugune gecmeye calistigimda en fazla 30 FPS aliyorum ve geri 1920x1080 yapinca duzeliyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Normaldir. 4K için RTX 2070 gerekiyor GTA 5'de bilekran kartınızı güncelleyin.
Benchmark testi yapan kanallarin bircogunda 4k ve Redux mod gibi karti cok yoran bir mod ile 30 fps aliyorlar
Peki kart kullanimin 6gb/3.5 gb olmasina ragmen msaa 8x e alinca kasma oluyor, sebebi ne acaba ?
GTA 5in grafik ayarlarını detaylı bir şekilde incelemini tavsiye ederim. Msaa ekran kartını çok yoran bir özellik. Tavsiyem ekran kartınızı çok yormayın böyle özelliklerle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı