bugrazeus Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Yer Dünya 13 Ekim 2020 #1 Hazır sistemdeki işlemcimi değiştirmek istiyorum. Değiştirdiğim an garantileri biter mi?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 13 Ekim 2020 #2 Sistemini o kadar iyi biliyorum ki başlığı ezbere oluşturdum Bunu aldığın yere sorman iyi olur, sanırım İncehesap'tan almıştın.
Sistemini o kadar iyi biliyorum ki başlığı ezbere oluşturdum Bunu aldığın yere sorman iyi olur, sanırım İncehesap'tan almıştın.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 13 Ekim 2020 #3 enes.wtp dedi: Sistemini o kadar iyi biliyorum ki başlığı ezbere oluşturdum Bunu aldığın yere sorman iyi olur, sanırım İncehesap'tan almıştın. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Ya intel ise? Adminler de AMD fanboyu çıktı.
enes.wtp dedi: Sistemini o kadar iyi biliyorum ki başlığı ezbere oluşturdum Bunu aldığın yere sorman iyi olur, sanırım İncehesap'tan almıştın. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Ya intel ise? Adminler de AMD fanboyu çıktı.
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 13 Ekim 2020 #4 Kasa kapağında etiket olması lazım. Kasa kapağını çıkarınca o etiket yırtılıyor diye biliyorum.
bugrazeus Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Yer Dünya 13 Ekim 2020 #5 348606 dedi: Kasa kapağında etiket olması lazım. Kasa kapağını çıkarınca o etiket yırtılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kasa kapağında öyle bir yer yok. enes.wtp dedi: Sistemini o kadar iyi biliyorum ki başlığı ezbere oluşturdum . Bunu aldığın yere sorman iyi olur, sanırım İncehesap'tan almıştın. Genişletmek için tıkla... Hayır İtopya'dan aldım.
348606 dedi: Kasa kapağında etiket olması lazım. Kasa kapağını çıkarınca o etiket yırtılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kasa kapağında öyle bir yer yok. enes.wtp dedi: Sistemini o kadar iyi biliyorum ki başlığı ezbere oluşturdum . Bunu aldığın yere sorman iyi olur, sanırım İncehesap'tan almıştın. Genişletmek için tıkla... Hayır İtopya'dan aldım.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 13 Ekim 2020 #6 bugrazeus dedi: Kasa kapağında öyle bir yer yok. Hayır İtopya'dan aldım. Genişletmek için tıkla... Ah be! İtopya hakkında bin tane konu açmadığın için unutmuşum Kusura bakma...
bugrazeus dedi: Kasa kapağında öyle bir yer yok. Hayır İtopya'dan aldım. Genişletmek için tıkla... Ah be! İtopya hakkında bin tane konu açmadığın için unutmuşum Kusura bakma...
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 13 Ekim 2020 #7 Bitmez, tabii garantiyi İnce Hesap karşılamıyorsa.
bugrazeus Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Yer Dünya 13 Ekim 2020 #8 348606 dedi: Bitmez, tabii garantiyi İnce Hesap karşılamıyorsa. Genişletmek için tıkla... O zaman size güvenerek updatemi gerçekleştiriyorum.
348606 dedi: Bitmez, tabii garantiyi İnce Hesap karşılamıyorsa. Genişletmek için tıkla... O zaman size güvenerek updatemi gerçekleştiriyorum.