Aynı monitörle APU sistemde hiç sıkıntım olmaz iken, NVIDIA 1660 Super ekran kartı sistemde bazen masaüstünde bazen de sadece Google ve YouTube gibi yerlerde ekranın köşelerinde ara sıra karıncalanma oluyor. Kaç saat CS 2 oynadım, oyunda 1 kez bile olmazken en fazla internette dolaşırken oluyor. Bunun nedeni nedir? Kabloyla alakası olduğunu sanmıyorum, acaba bu ekran kartında kronik bir sorun mu bu? CS 2 bayağıdır oynuyorum, oyunda 1 kere bile sorun olmadığı için dert etmiyorum ama masaüstünde veya internette gezinirken günde en azından 3-4 kere oluyor, öyle çok değil. Yorumunuz nedir bu konuya? Not: Chrome kullanıyorum.
Aşağıda benzer şikayet içeren konular da mevcut.
www.technopat.net
www.technopat.net
Aşağıda benzer şikayet içeren konular da mevcut.
Ekranda kareler cıkıyor
Merhaba, Genellikle Twitter da sayfayı kaydırken, videoları tam ekran yapıp çıktıktan sonra veya görselleri açıp kapattıktan sonra bu tarz kareler oluşuyor. Bunun sebebi site ile mi alakalıdır yoksa donanımsal bir sorun mu? Soruna ait görseller ektedir. Yardımlarınız için teşekkürler.
Bir anda ekranda karartılar oluşup yok oluyor
Arkadaşlar aşağıya resim bırakacağım. Neden oluyor bilmiyorum ama en çok Instagram da gezerken oluyor, galiba ekran çok hızlı hareket edince oluyor. Bilgisi olan var mı? Bir saniyeden bile kısa sürüyor bir karaltı olarak görüyorsun.