Çözüldü GTX 1660S sistemde GTA 5'te FPS düşmesi oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

degreyd

Centipat
Daha fazla  
Meslek
İnsan
İşlemci
i5 11400f 4.40 GHz
Aynı sistemde eskiden bu sorun yoktu, modlarla oynuyordum. Oyunu sildim 1-2 ay sonra yeniden yükledim, mod olmadan oynamaya başladım. Oyunu 30 dakika - 1 saat oynadıktan sonra sinir bozucu FPS droplar oluyor. V-Sync açıp denedim, ayarları düşürüp denedim, Steam'den oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım, GeForce Experience'nin ayarlarıyla denedim fakat olmadı. Oyunu 80-90 FPS oynuyorum bir anda 45-50 FPS'e düşüyor. Oyun SSD'de kurulu. Görev Yöneticisi'nden baktığımda GPU'nun 10%-i kullanılıyor. CPU'yu performans moduna almadım, performans modunda çok ısınıyor.

Son düzenleme:
CPU ısındığından olabilir, soğutmanın yeterli olduğundan emin misiniz?

Evet. Eskiden yüklemiştim.
O zaman o mod eskiden FPS‘inizi yükseltiyor olabilir. Tekrar yükleme şansınız varsa o moddan mı kaynaklanıyor diye bir bakmanız iyi olur.

Çözüm
O zaman o mod eskiden fps‘inizi yükseltiyor olabilir. Tekrar yükleme şansınız varsa o moddan mı kaynaklanıyor diye bir bakmanız iyi olur.

Tamam. Deneyeceğim.

O zaman o mod eskiden fps‘inizi yükseltiyor olabilir. Tekrar yükleme şansınız varsa o moddan mı kaynaklanıyor diye bir bakmanız iyi olur.
Galiba sorun çözüldü, fakat şimdi de 60-70 FPS almama rağmen oyunda akıcılık kalmadı. Kasıyormuş gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
Tamam. Deneyeceğim.

Galiba sorun çözüldü, fakat şimdi de 60-70 FPS almama rağmen oyunda akıcılık kalmadı. Kasıyormuş gibi gözüküyor.
V-sync açık mı?

Tamam düzeldi. Oyun Windowedde kalmış. Yardımınız için teşekkür ederim.
Rica ederim, Allah’a emanet olun. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…