GTX 1660S VBIOS güncelleme sonrası OC ayarları bozulur mu?

Burak Dll

Hectopat
Sistemi yeni dizdim, ekran kartı elime overclock yapılmış olarak geldi. Fakat ben BIOS'u güncelledlm. Ekran kartı overclock'u bozulmuş mudur? Bozulduysa nasıl yaparım?

"MSI GTX 1660 SUPER XS OC"

Öncelikle sorduğunuz fabrika çıkışlı overclock mu yoksa kullanıcı mı yapmış? Resimlerin orta alt kısmında clock yazan bir yer var, oradan.
Fabrika çıkışlı GTX 1660 SUEPR VENTUS XS OC
Fabrika çıkışı olarak geldiyse zaten OC vardır kontrol amaçlı söyledim programları falan.
Fabri çıkışlı geldiğinde zaten otomatik oc mu oluyor yani? Kullanıcının herhangi bir şey yapmasına gerek yok mu?

Fabrika çıkışlı GTX 1660 SUEPR VENTUS XS OC
Fabrika çıkışlı ise 0 yazar, kartı yük altına sokup normal frekansı ile karşılaştırabilirsiniz. Ama bozulacağını sanmıyorum.

Fabrika çıkışlı GTX 1660 suepr Ventus XS OC.

Fabri çıkışlı geldiğinde zaten otomatik içli mi oluyor yani? Kullanıcının herhangi bir şey yapmasına gerek yok mu?

Gerek yok dediğim gibi sadece kontrol amaçlı bakabilirsiniz.

Fabrika çıkışlı ise 0 yazar, kartı yük altına sokup normal frekansı ile karşılaştırabilirsiniz. Ama bozulacağını sanmıyorum.

Daha önceden de söylediğim gibi. Aynen öyle

Kanka o maksimum MHz değil mi çünkü herhangi bir ekran kartı kullanan oyuna girince değerler şöyle oluyor ;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…