GTX 1660S vs. RTX 2060

Evet haklısınız biraz baktım ve zorlandığını fark ettim ray tracing için olmasa da kartın performansı için alınabilir.

RTX 2060 daha uzun ömürlü olur ama RTX olduğu için değil. RTX 2060 modeli performans olarak da 1660S modelde hatrı sayılır ölçüde daha iyi. Bunun yanında MC falan oynarken de denemelik RTX açarsın.

Tabii ki. Dediğiniz gibi RTX olduğu için değil verebileceği performans açısından uzun ömürlü olur demek istedim.
Atılan linklerde kartlar arasında 800 lira mevcut. Ancak 2060 güzel indirimde. Bütçe varsa bence de 2060 tercih edilebilir. Ancak Gigabyte bu modelde nasıl bir soğutma sağlıyor? İncelemelerine bakmak lazım, 85 derecelerde gezen bir model değilse, en azından soğutması orta düzeydeyse tercih edilebilir.

Evet haklısınız biraz baktım ve zorlandığını fark ettim ray tracing için olmasa da kartın performansı için alınabilir.

Bence de, saf performans için alınabilir. Arkadaşın dediği gibi de Minecraft'ta görmek için RTX açılabilir.

Yani Amd rx 480 daha önce kullandım ve beni driverleri olsun kartın garip problemleri olsun çok yordu o yüzden nvidia almak istiyorum.

Gaming gecesi incehesap.com'dakini mi söylüyorsunuz orada daha ucuza 1660s bulabilir miyim yoksa şuan itopyada fiyatı iyi mi alacağım ona göre

1900TL'ye düştüğünü görmüştüm. 2K ya GTX 1660 SUPER fena değil alınabilir ancak yerinizde olsam gamin gecesini bekleyip 2100TL'ye RX 5600XT alırdım.

1900TL'ye düştüğünü görmüştüm. 2K ya GTX 1660 SUPER fena değil alınabilir ancak yerinizde olsam gamin gecesini bekleyip 2100TL'ye RX 5600XT alırdım.
rx 5600xt şuan 3k internette gaming gecesinde düşüyo mu 2100 tlye düşürse bekliym alıym

RTX2060'da Ray Traycing hikaye Ray Tracing muhabbeti için minimum 2070 lazım. Ben olsam 1660 Super alıp yoluma bakardım. AMD tarafını önermiyorum stabil sürücüleri yok tam bir bomba forumda kurcalarsan görürsün.

RTX2060'da Ray Traycing hikaye Ray Tracing muhabbeti için minimum 2070 lazım. Ben olsam 1660 Super alıp yoluma bakardım. AMD tarafını önermiyorum stabil sürücüleri yok tam bir bomba forumda kurcalarsan görürsün.

RTX 2060'ı performansı için düşünüyordum Ray Tracing için değil ama verilen farka değmez mi diyorsunuz
1660 Super daha ucuz fiyata düşer mi Gaming gecesinde falan yoksa şu an bu Gigabyte iyi mi fiyat için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…