GTX 1660S yerine kart önerisi

okankose

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bu ekran kartı nasıldır, bu ekran kartı yerine önerebileceğiniz daha uygun kart var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nedir maksimum?
normalde 4 5 fln maxxx ama bu hart hosuma gitti arastırdım baya övmüşler rgb olayıda en sevmdıgım nokta

Bu bütçede o kartın yüzüne bile bakılmamalı.

bir türlü amd sevemedim sebebini bilmiyorum :D

Normalde 4 5 falan maxxx ama bu hart hosuma gitti arastırdım bayağı övmüşler RGB olayı da en sevmdıgım nokta.

Bir türlü AMD sevemedim sebebini bilmiyorum :D

AMD sevemediyseniz bunu tercih edin bütçe artarsa RTX 3060.

Bir türlü amd sevemedim sebebini bilmiyorum :D

O zaman en kötü RTX 3050 alırsın. Ama RX 6600 aralarında en güçlüsüdür. Sonra 3050, en son da 1660 Super gelir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman en kötü RTX 3050 alırsın. Ama RX 6600 aralarında en güçlüsüdür. Sonra 3050, en son da 1660 Super gelir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bana oyle çok aşırı performanslı olmasına gerek yok yayın vs yapmıcam ztn gta 5 forza 5 far cry 6 gibi o tarz oyunlarda kasmadan yuksek grafikte oynatsa yetıyo

1660 Super kullanıyorum. RDR2, God of War gibi oyunları 1080P'de çoğu ayarlar en yüksek ayarlarda 60 FPS çok rahat bir şekilde oynuyorum. Isınma problemim yok. Tavsiye ederim. Biraz eskidi artık ama kart son derece güçlü(1080P'de).

Bana oyle çok aşırı performanslı olmasına gerek yok yayın vs yapmıcam ztn gta 5 forza 5 far cry 6 gibi o tarz oyunlarda kasmadan yuksek grafikte oynatsa yetıyor.

Tamam burada bir sorun yok ama bu fiyattan alınmaz, kendisinden daha güçlü ve yeni kartlar daha ucuza satılıyor. İkinci elde 3000 TL'ye bulunabiliyor 1660 Super. Ben sıfır alıp kazık yemek istiyorum diyorsan sen bilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı