GTX 1660S yerine kart önerisi

Tamam burada bir sorun yok ama bu fiyattan alınmaz, kendisinden daha güçlü ve yeni kartlar daha ucuza satılıyor. İkinci elde 3000 TL'ye bulunabiliyor 1660 Super. Ben sıfır alıp kazık yemek istiyorum diyorsan sen bilirsin.
Gigabyte Geforce Gtx1660 Oc 6gb Gddr5 192bıt Gv-n1660oc-6gd Kutusu Açık Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL trednyolda bu kart var stok yok ama yenilenıyor arada fiyatı baya ucuz siiz ne düşünürsünüz acaba bu kart hakkında

Gigabyte Geforce Gtx1660 Oc 6gb Gddr5 192bıt Gv-n1660oc-6gd Kutusu Açık Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL trednyolda bu kart var stok yok ama yenilenıyor arada fiyatı baya ucuz siiz ne düşünürsünüz acaba bu kart hakkında
Gigabyte'ın bu modeli asla alınmaz. Abimde var çok ısınıyor ve traktör gibi ses çıkartıyor. Ben Palit kullanıyorum temelde aynı kart ama bende ısı ve gürültü yok. Performans olarak eşit zaten.

Gigabyte'ın bu modeli asla alınmaz. Abimde var çok ısınıyor ve traktör gibi ses çıkartıyor. Ben Palit kullanıyorum temelde aynı kart ama bende ısı ve gürültü yok. Performans olarak eşit zaten.
ozaman gtx 1660 super ihtiyacımı rahatlıkla karışılar kullanıcısı olarak size sorayım

GTA 5, RDR2, God Of War, Batman Arkham Knight, Detroid Become Human gibi oyunlar baya sağlam oyunlar güçlü sistemler istiyor. Ben bu oyunları en yüksek ayarlarda oynuyorum üstelik yayın da yapıyordum ve 60 FPS alıyordum. Bir kere şu ayarı kısayım demedim, hiç bir zaman ihtiyaç duymadım. Gerisini siz bilirsiniz.

Fazla performans istemiyorum diyorsun ama 1-2 seneye yine değiştireceksin 1660S falan alırsan. O kadar bütçen varsa RX 6600, 6600 XT, 6700 gibi kartları al neden kendine işkence çektirip, bile bile kazıklıyorsun kendini. Milyonlarca kullanıcısı var bu kartların onlardan biri de benim eğer ki gerçekten para karşılığı kötüleyenlerin söylediği gibi sorunlar olsaydı ben de alma NVIDIA al rahat ol derdim ama yok öyle bir şey. Ayrıca teknik destek konularına bak %70 civarında NVIDIA sorunları var bu NVIDIA kötü demek mi oluyor tabi ki de hayır. Hatta son zamanlarda daha da artmaya başladı. AMD'nin tek sorunu Wattman hatası ki o da hata değil bilgisayarın herhangi bir parçasından kaynaklı veya yazılımsal sorundan dolayı veren bir uyarı. En son arkadaşımın başına geldi bilmeden gelmiş RAM'lerin frekansıyla falan oynamış sürekli bilgisayar kapanıyordu ekran kartı zannetmişti fakat sorunu çözmüştüm. Bunun gibi sorunlar yaşayanlar var fakat zannediyorlar ki sorun ekran kartında.

Fazla performans istemiyorum diyorsun ama 1-2 seneye yine değiştireceksin 1660S falan alırsan. O kadar bütçen varsa RX 6600, 6600 XT, 6700 gibi kartları al neden kendine işkence çektirip, bile bile kazıklıyorsun kendini. Milyonlarca kullanıcısı var bu kartların onlardan biri de benim eğer ki gerçekten para karşılığı kötüleyenlerin söylediği gibi sorunlar olsaydı ben de alma NVIDIA al rahat ol derdim ama yok öyle bir şey. Ayrıca teknik destek konularına bak %70 civarında NVIDIA sorunları var bu NVIDIA kötü demek mi oluyor tabi ki de hayır. Hatta son zamanlarda daha da artmaya başladı. AMD'nin tek sorunu Wattman hatası ki o da hata değil bilgisayarın herhangi bir parçasından kaynaklı veya yazılımsal sorundan dolayı veren bir hata. En son arkadaşımın başına geldi bilmeden gelmiş RAM'lerin frekansıyla falan oynamış sürekli bilgisayar kapanıyordu ekran kartı zannetmişti fakat sorunu çözmüştüm. Bunun gibi sorunlar yaşayanlar var fakat zannediyorlar ki sorun ekran kartında.
ikilemde kalıyorum :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı