GTX 2060 5GB Olacağı ve 3DMark Skorları sızdırıldı

20 Ağustos'a günler kalmışken etrafta asıllı asılsız bir sürü haber dolaşıyor. Son zamanda GTX 20XX ve RTX20XX hakkında aşırı fazla derecede sızdırılma iddiası var. Bunlardan en popüleri 5GB VRam'e sahip olacağı ve sızdırılan bazı 3DMark skorları.
İlgili haber ve sızdırmalar burada 3DMark testi var ancak hiçbir zaman resmi ağızdan duyulmayan bir şeyin gerçek olmadığını hatırlayalım.
I scored 15 894 in Fire Strike

Amerikalılar da Black Friday'den önce çıksın derdindeler, 100 dolar ile kendilerine bir aylık içki alacaklar. Aramızdaki fark işte bu. :dikkatli:
Ne yaparsın işte fark bu... Umarım GTX 1070 fiyatına 2060 satılmaz gerçekten beklediğime üzülürüm.
Ne yaparsın işte fark bu... Umarım GTX 1070 fiyatına 2060 satılmaz gerçekten beklediğime üzülürüm.
Şuanki 1060 fiyatına satılırsa da üzülürüm gerçi :D

Ne iyi niyetli arkadaşlar var :) Çıksa dahi şuanki 1060 fiyatından mı çıkacağını sanıyorsunuz? Yeni fiyatlar ülkemizde hep üstüne koyarak çıkar. 2060 için 3000 lirayı gözden çıkarın da daha üstünü bilemiyorum.

Ne iyi niyetli arkadaşlar var :) Çıksa dahi şuanki 1060 fiyatından mı çıkacağını sanıyorsunuz? Yeni fiyatlar ülkemizde hep üstüne koyarak çıkar. 2060 için 3000 lirayı gözden çıkarın da daha üstünü bilemiyorum.
2.el 1350'ye 1060 6GB alacağım büyük ihtimal paramın yatmasını bekliyorum birkaç yorum okudum Reddit'te bizim için hayal...

Çok büyük hayaller kurup sonradan üzülmeyin arkadaşlar
Her zaman en kötü ihtimali düşünün.
Büyük ihtimal RTX ve GTX ayrı olacak 2070 ve 2080 ayrı 2050 ve 2060 ayrı olacak.
2060 ile 1070 kafa kafaya olacaktır ama daha iyi olmasını beklemeyin. Çok fark olacağını sanmıyorum.
RTX serisinde işlerin çok daha büyüyeceğini düşünüyorum. 1070 in abisi 2070 3500 liradan aşağı olmayacaktır tahminimce. 2500 liraya 1070(bundan 4-5 ay önce bulabilirdiniz)mi yoksa 3500 2070 mi derseniz ben 1070 derdim. Siz ne derdiniz?

Ben 2500'e 1070ti aldık o farklı bir mevzu. Temmuz KDV indiriminde almıştım.

Altı üstü 2 gün kaldı kartların tanıtımına. Doğru olup olmadığını bilmediğim skorlara bakmaktansa 2 gün bekleyip kartların tanıtım, test videoları izlerim.

Nvidia önceki satış politikasına devam ederse bu kartın çıkmasına epey süre var diyebiliriz. Önce çıkaracakları 2080 ve 2070 olur daha sonra 2060 çıkar en son 2080 Ti çıkar.
Umarım böyle devam etmezler ve orta seviye kartları direkt olarak çıkartırlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı