yasin47 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #1 Bilgisayarimda driver yok ekran kartım GTX 550 Ti sitesinden yuklim dedim tıklıyorum yükleniyor diyor ama yüklenmiyor bilgisayarımda int yok telefondan yükleyip USB ile atacağım.
Bilgisayarimda driver yok ekran kartım GTX 550 Ti sitesinden yuklim dedim tıklıyorum yükleniyor diyor ama yüklenmiyor bilgisayarımda int yok telefondan yükleyip USB ile atacağım.
5 584621 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 996 Çözümler 7 8 Ocak 2024 #2 Bilgisayara internet bağlama şansınız varsa daha iyi driver kurabilirsiniz hatta windowsda eksik sürücüleri kendisi kuruyor,
Bilgisayara internet bağlama şansınız varsa daha iyi driver kurabilirsiniz hatta windowsda eksik sürücüleri kendisi kuruyor,
yasin47 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #3 584621 dedi: Bilgisayara internet bağlama şansınız varsa daha iyi driver kurabilirsiniz hatta windowsda eksik sürücüleri kendisi kuruyor, Genişletmek için tıkla... Malesef yok telefondan yükleyip USB ile atacağım 584621 dedi: Bilgisayara internet bağlama şansınız varsa daha iyi driver kurabilirsiniz hatta windowsda eksik sürücüleri kendisi kuruyor, Genişletmek için tıkla... Benim Laptop var onda int var eternet kablosu ile benim bilgisayarıma eternet kablosu baglarsak int gelirmi
584621 dedi: Bilgisayara internet bağlama şansınız varsa daha iyi driver kurabilirsiniz hatta windowsda eksik sürücüleri kendisi kuruyor, Genişletmek için tıkla... Malesef yok telefondan yükleyip USB ile atacağım 584621 dedi: Bilgisayara internet bağlama şansınız varsa daha iyi driver kurabilirsiniz hatta windowsda eksik sürücüleri kendisi kuruyor, Genişletmek için tıkla... Benim Laptop var onda int var eternet kablosu ile benim bilgisayarıma eternet kablosu baglarsak int gelirmi
HZT4 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 312 8 Ocak 2024 #4 Hayır fa. yasin47 dedi: Maalesef yok telefondan yükleyip USB ile atacağım. Benim laptop var onda int var Ethernet kablosu ile benim bilgisayarıma Ethernet kablosu baglarsak int gelir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır fakat telefonun internetini USB ile bilgisayara aktarabilirsiniz.
Hayır fa. yasin47 dedi: Maalesef yok telefondan yükleyip USB ile atacağım. Benim laptop var onda int var Ethernet kablosu ile benim bilgisayarıma Ethernet kablosu baglarsak int gelir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır fakat telefonun internetini USB ile bilgisayara aktarabilirsiniz.
yasin47 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #5 HZT4 dedi: Hayır fa. Hayır fakat telefonun internetini USB ile bilgisayara aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirdim driveyi non 7z arcive diyor
HZT4 dedi: Hayır fa. Hayır fakat telefonun internetini USB ile bilgisayara aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirdim driveyi non 7z arcive diyor
5 584621 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 996 Çözümler 7 10 Ocak 2024 #6 yasin47 dedi: Maalesef yok telefondan yükleyip USB ile atacağım. Benim laptop var onda int var Ethernet kablosu ile benim bilgisayarıma Ethernet kablosu baglarsak int gelir mi? Genişletmek için tıkla... yasin47 dedi: İndirdim Drive'yi non 7Z arcive diyor. Genişletmek için tıkla... 7ZIP ve RAR indirip deneyin.
yasin47 dedi: Maalesef yok telefondan yükleyip USB ile atacağım. Benim laptop var onda int var Ethernet kablosu ile benim bilgisayarıma Ethernet kablosu baglarsak int gelir mi? Genişletmek için tıkla... yasin47 dedi: İndirdim Drive'yi non 7Z arcive diyor. Genişletmek için tıkla... 7ZIP ve RAR indirip deneyin.