GTX 550 Ti ile PES 18/19 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Blazkowicz1

Hectopat
Arkadaşlar, 85-90 FPS almama rağmen akıcılık yok. Düşey senkronizasyon falan hepsini denedim ama istediğim sonuca ulaşamadım. Var mı çözümü olan?
Sistemim:
Ryzen 3 1200.
GTX 550 Ti.
8 GB 3000MHz RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, 85-90 FPS almama rağmen akıcılık yok. Düşey senkronizasyon falan hepsini denedim ama istediğim sonuca ulaşamadım. Var mı çözümü olan?
Sistemim:
Ryzen 3 1200.
GTX 550 Ti.
8 GB 3000MHz RAM.

Grafik kartı yeterli hocam RAM kullanımını oyun açıkken Görev Yöneticisi'nden bir görüntü atar mısınız?

Grafik kartı yeterli hocam RAM kullanımını oyun açıkken Görev Yöneticisi'nden bir görüntü atar mısınız?
Hocam bence sıkıntı RAM'de. Bende de 8 GB RAM varken akıcı değildi. 16 yapınca yağ gibi akmaya başladı oyun. Hafiften ekran kartı da düşük kalıyor olabilir ondan emin değilim.

RAM'lerin tabii etkisi vardır ama 80 FPS civarı alıyorum şu an akıcılık söz konusu değil saçma yani 2017'den sonra batırdılar seriyi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    37,7 KB · Görüntüleme: 71
V-Sync kapalı iken daha mı akıcı oluyor?

Oyunu 60 FPS'e sınırlandırıp deneyin. Zaten bu oyunlar için 60 FPS yeterlidir.

Şu an akıcı oynanıyor zaten bu PES 18 ve 19 kronik sorunlu sanırım eski Q8200 sistemimde eFootball 2021'i bunlardan daha akıcı oynuyordum. Şimdi 2021'i deneyeceğim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı