GTX 560 Sisteme 600W PSU

Kayzersuza

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Avukat
İ7 6700K İşlemci
MSİ GAMING M5 Ekran Kartı
Kingstone fury 8x2=16 gb DDR 4 2666 MHZ Bellekler
Silver Tundra TD02 Lite Soğutucu
ASUS GTX 560 O.C Ekran Kartı

Bu sistem için 2011 yılında aldığım XİLACE 600W 80 Plus Bronz Güç kaynağımı kullanmaya devam etsem bir sorun yaşar mıyım? Güç kaynağının 600 w ve 80 Plus olması yeterli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi yenimi toplıycaksın? Yoksa elinde o sistem varmı? Eğer toplıycaksan o sistem hiç olmamış. Güç kaynağı yeterli gelcektir. Bütçe söylersen daha iyi sistem toplanabilir.

Ekran Kartı ve Güç Kaynağı elimde var geri kalanları yeni aldım. Sistem neden olmamış aynısnı teknopat 2015'te toplamış Murat Abi GF kanalı için. Ordan alıntı yaptım parça seçimlerini. @IArda06

Merak ettiğim şey bu sisteme eski güç kaynağımı kullanmanın bir zararı veya dezavantajı olur mu?

Ekran kartını inşallah değiştireceğim, ne önerirsiniz kart olarak. @M. Samet

Ekran Kartı ve Güç Kaynağı elimde var geri kalanları yeni aldım. Sistem neden olmamış aynısnı teknopat 2015'te toplamış Murat Abi GF kanalı için. Ordan alıntı yaptım parça seçimlerini. @IArda06

Merak ettiğim şey bu sisteme eski güç kaynağımı kullanmanın bir zararı veya dezavantajı olur mu?

Ekran kartını inşallah değiştireceğim, ne önerirsiniz kart olarak. @M. Samet
Cevabı kendin söylüyorsun zaten 2015'te toplamış. :) Ekran kartı elinde varsa kullanabilirsin fakat şu anda o ekran kartını almak mantıksız olur. Zararı olmaz güç kaynağı sorunsuz çalışıyorsa.

Ana karti yanlis yazmisim msi z170a gameing m5 kasa coolmaster mastercase pro 5,

Ekran karti icin evladiyelik bir kart istiyorum. Parcalari amazondan topladim oyuzden amazon fiyati ile 1500'e kadar cikabilirim. @M. Samet

İ7 6700K İşlemci
MSİ GAMING M5 Ekran Kartı
Kingstone fury 8x2=16 gb DDR 4 2666 MHZ Bellekler
Silver Tundra TD02 Lite Soğutucu
ASUS GTX 560 O.C Ekran Kartı

Bu sistem için 2011 yılında aldığım XİLACE 600W 80 Plus Bronz Güç kaynağımı kullanmaya devam etsem bir sorun yaşar mıyım? Güç kaynağının 600 w ve 80 Plus olması yeterli midir?

Bu sistem için 600w 80Plus olması yeterli Fakat sistemindeki pek kaliteli bir PSU değil. Ayrıca GTX560 takribi 30w çeker.
Önerim diğer arkadaşlar gibi bu isteme başka kart alman Örn: GTX 960
İlerleyen süreçte ise Power daha iyi bir marka alabilirsin Corsair, Coller Master, Seasonic gibi...

Ekran kartı dışında Amazon mantıklı değil. İşlemci maksimum 20-30 TL fark ediyor ki bazen TR fiyatı daha ucuz. Anakart gelmiyor diye biliyorum. RAM ucuz bir bileşen olduğu için çok fark yok.

Güç kaynağı Xilace mı Xilence mi?

Xilence 600. Ekran kartı 4-5 yıl götürmesi için ne önerirsin?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı