osidimenia
Hectopat
Selam ve saygılarımla. Arkadaşlar sizin bilginiz doğrultusunda 2 sorum olacak. İlk sorum elimde en gtx560 DC/2DI 1gb DDR5 ekran kartım var. Graphics Cards - ENGTX560 DC/2DI/1GD5 linki burada. Bu ekran kartımdan memnunum fakat power değişikliği yapmak zorundayım. Şuanda bu powerda karar kıldım. Ama VATAN COMPUTER - OCZ - FATAL1TY SER ocz kalitesine güveniyorum. Bütçem toplamda 600 tl ekran kartı ve power için.
Sistemimi yazıyorum:
Ekran kartını SLI düşünüyorum. Güncel oyunlarda ultrada oynuyorum bf4 cod ghost splinter cell black ghost recon vs vs oyun hastası bir insanım. Pc de zamanımın coğunu oyun alıyor. Bu ekran kartını SLI yaparsam bana ne avantajı olur? Bir müddet daha ilerideki oyunları oynuyabilir miyim? Ayrıca SLI avantajı nedir power bu power yeterli midir? Yetmiyorsa 250 tl aşmıyacak kaldırabilecek bir power tavsiyeniz nedir? Saygılarımı sunuyorum cevaplarınızı bekliyorum.
Sistemimi yazıyorum:
- işlemci amd fx 8120
- ram 8 gb kingston
- ddr3 1600 mhz cl9
- anakartım ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970
- harddisk 1tb western digital 64 mb cash
Ekran kartını SLI düşünüyorum. Güncel oyunlarda ultrada oynuyorum bf4 cod ghost splinter cell black ghost recon vs vs oyun hastası bir insanım. Pc de zamanımın coğunu oyun alıyor. Bu ekran kartını SLI yaparsam bana ne avantajı olur? Bir müddet daha ilerideki oyunları oynuyabilir miyim? Ayrıca SLI avantajı nedir power bu power yeterli midir? Yetmiyorsa 250 tl aşmıyacak kaldırabilecek bir power tavsiyeniz nedir? Saygılarımı sunuyorum cevaplarınızı bekliyorum.