GTX 560 Ti oyunda 100 derece oluyor

KeremN

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartının içindeki islemciye yeni macun sürdüm fazla kalın değil, çok az sürdüm, sonrasında bilgisayarı açınca normal sıcaklık 40-50 arası, oyuna girince yavaş yavaş artıyor ama inmiyor 90-100 dereceye kadar çıkıyor. Sorunu ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sahte termal macun olabilir. Aldıgınız termal macun güvenilir mi?

Macun büyük ihtimalle ya yetersiz kaldı veya sahte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle soğutucu chip ile temasta değil tekrar sök tak yap bence o kadar ısınmaması lazım temas halinde.

Macunu ne kadar sürdün? Kasan nedir? Vidaları iyi sıktın mı?

Güzelce sürdüm ince bir şekilde temas ediyor vidaları da iyice sıktım kasanın modelini bilmiyorum.
Büyük ihtimalle soğutucu chip ile temasta değil tekrar sök tak yap bence o kadar ısınmaması lazım temas halinde.
ilk sürdüğümde çok az sürmüştüm soğutucuya temas etmiyomuş sonra açıp güzelce sürdüm
Sahte termal macun olabilir. Aldıgınız termal macun güvenilir mi?

Power Master PWR-525 diye bir termal macun.
Macun büyük ihtimalle ya yetersiz kaldı veya sahte.

Büyük bir şırıngada sahte mi bilmiyorum.

Ekran kartının bir fanı çalışıyor ama diğer fanı bozuk olduğundan yeni bir fan taktık onla alakalı değildir bence.
Arkadaşlar oyundayken bakır çubuklara elimi değdirdim soğuktu ama boardın üstü çok sıcaktı sorun onla kaynaklı mı acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…