GTX 570 Hala Alınır Mı?

staydown

Centipat

Merhaba, 2. elden 200 liraya GTX 570 buldum. Piyasada bulabildiğim en uygun kart diyebilirim, HD 7850 veya GTX 650'e falan denk gelemedim. Ancak kartın çektiği güç (219W TDP) beni düşündürüyor. Güç kaynağı masrafına girmem gerekecek ayriyetten. 300W güç kaynağı kullanıyorum. 250 liralık bir bütçem var. GTX 750 Ti'lara da baktım, hala 350-400 liraya satanlar var. Neyse, durum böyle. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Satılıyor. Alabiliyorsan eğer para verip alınabilir. "Az daha biriktir" muhabbeti yapacaklar arkadaş bütçesini belirtmiş zaten. Şimdi gerçi bazılarına göre GTX1050ti bile çöp bakalım buna ne diyecekler. Özetle güzel kardeşim bütçen totalde bu ise yapıştır gitsin. Fena bir kart değil.

250₺'ye HD 7850 bulmuştum ve alacaktım ama nasip olmadı. RX 570 aldım. Sahibinden.com üzerinde satanlara baktınız mı?

Akıl sağlığımı kaybetmemek için Sahibinden, Letgo gibi yerlere mümkün olduğunca bakmıyorum. Uygun bir kart da bulamadım zaten orada.

Alınabilir ancak güç kaynağınız yetersiz. Daha az güç tüketen modellere bakmalısınız.

Araştırıyorum, henüz bulamadım. Bulabilirim umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…