GTX 650 ve i3 530 Sistemde CS2 10FPS veriyor

fwrkn0xx

Femtopat
Daha fazla  
Dün ikinci el GTX 650 synergy version satın aldım. GTA 5 1080p normal-yüksek ayarlarda 45-60 FPS arası alırken CS2 10 FPS'yi geçmedi. CS 1.6 açmayı denedim açılmadı. Minecraft denedim sürücülerinizi guncelleyiniz diye bir hata aldım evet sistemim kötü biliyorum ama CS2 de 10 FPS alması da garip.

i3 530 2.93 GHz.

GTX 650 synergy version.

DDR3 1333MHz 6 GB RAM.

256 GB SSD.

Rica ediyorum konuya bakıp geçmeyelim yardımcı olunuz şimdiden teşekkürler.

Sabah Valorant indireceğim onda da böyle yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO olsaydı eğer bu performansı almazdınız lakin CS2 gelmesiyle malum grafikler arttı dolayısıyla sistem gereksinimleri de arttı GTX 950 ile ben 20 25 civarı alıyordum yanlış hatırlamıyorsam ve zaten CS ekran kartına değil işlemciye yoğunlaşır işlemciniz de pek iyi bir işlemci sayılmaz i3 530 eski bir işlemci dolayısıyla normal gibi görünüyor.

peki cs 1.6 ve minecraft açmaması? ve sizce valorantta da düşük fps alır mıyım? fikirleriniz neler

Peki CS 1.6 ve Minecraft açmaması? Ve sizce Valorant'ta da düşük FPS alır mıyım? Fikirleriniz neler.

Eğer eski ekran kartınızın sürücüsü tam olarak silinmediyse bundan kaynaklı da olabilir isterseniz DDU ile eski ekran kartı sürücünüzü silin temiz bir kurulum yapın çünkü CS 1.6 ve Minecraft açmaması normal bir durum değil.

Valorant'ı ise 60 üzeri oynatacağını düşünüyorum.

cs 1.6 siyah ekran oluyor işte anlamadım. ddu ile kaldırıp guncelledim yaptım, aynı başka aklınıza gelen birşey varmı

peki cs 1.6 ve minecraft açmaması? ve sizce valorantta da düşük fps alır mıyım? fikirleriniz neler
CS 1.6 ve MC acamamasi buyuk ihtimal siz beceremediniz. Ayri bir konu acin yardimci olmayi deneyebilirim. Valorant'i da acar mi bilmiyorum. UE4 agir bir oyun motorudur, acsa dahi input delay baya olur herhalde.

cs 1.6 siyah ekran oluyor işte anlamadım. ddu ile kaldırıp guncelledim yaptım, aynı başka aklınıza gelen birşey varmı
Kurulum kotudur o zaman. Zaten eski bir oyun ve her zaman adam akilli kurulmuyor. Baska bir kaynaktan indirmeyi deneyin.

gt 710 ile 40 fps falan alıyordum ekran kartını yeni değiştirdim açar gibi geliyor, farklı kaynaklardan kurmayı deneyeceğim

CS 1.6 siyah ekran oluyor işte anlamadım. DDU ile kaldırıp guncelledim yaptım, aynı başka aklınıza gelen bir şey var mı?

Eğer ki bunları yaptıysanız sorun donanımsal değildir.

Çünkü GTA 5'i açtığınızı oynadığınızı belirttiniz.

Üstteki hocamın da dediği gibi farklı bir kaynaktan indirmeyi deneyin CS 1.6'yı

Ek not olarak Minecraft'ı son sürüm çalıştırmayın DX11 güncellemesi vardı yanlış hatırlamıyorsam 1.17'den sonrasına.

Minecraft 1.16. 5 sürümüyle açın büyük ihtimalle çalışacaktır ben de eski bilgisayarımla o sürümü oynuyordum.

gt 710 ile 40 fps falan alıyordum ekran kartını yeni değiştirdim açar gibi geliyor, farklı kaynaklardan kurmayı deneyeceğim
Eski oyun oldugu icin belki de ekran karti degisince sasirmistir. Silip yeniden indirmeniz en sagliklisi gibi.

1.16.4/5 surumleri guzel. Eski sistemlerin de rahatlikla kaldirabilecegi en hafif, stabil ve yeni surum o diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…