GTX 670 görüntüde yeşil çizgiler var ve fanlar çok hızlı çalışıyor

abdullahsvndk

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Zotac GTX 670 AMP Edition ekran kartlı bilgisayarımda bugün CS:GO oynarken bir anda ekranda karıncalanma vs yeşil çizgiler meydana geldi, kapatıp 1 saat sonra açtığımda da BIOS ekranında bile aynı hata meydana gelmeye başladı, ayrıca bilgisayar açıldığı gibi ekran kartı çok sesli çalışıyor fanlar hızlı dönüyor, nasıl düzeltebilirim?

Termal macunu değiştirsem yüksek ayarlarda ve sorunsuz kullanabilir miyim ne dersiniz? Teşekkürler.

Bence yüksek ayarlara çekmeyin çünkü bir kere arızalandı bir daha olmasın o yüzden. Kenar yumuşatmayı vs. azaltın başıniza bir daha böyle bir şey gelmesin kart fazla ısınmış o yüzden arızalanmış.

Bence yüksek ayarlara çekmeyin çünkü bir kere arızalandı bir daha olmasın o yüzden. Kenar yumuşatmayı vs. azaltın başıniza bir daha böyle bir şey gelmesin kart fazla ısınmış o yüzden arızalanmış.
Hocam bugün diğer bilgisayarımda ekran kartı ve işlemci termal macunu yeniledim , sonrasında PC çalıştırdım fakat kapatıp açınca tekrardan goruntu gelmiyor , ekran kartı tak cikwr yapınca PC düzeliyor , 2 3 saat aralıksız girsem bile kapattıktan sonra görüntü gelmiyor , ekran kartıyla alaklali sanırım , nasıl çözerim?

Yüksek ayarlardaydi, ama sorun şu ki 3 gündür oynuyordum, bir anda böyle oldu, resim ve video eklemek isterim ama yükleyemedim buraya pek bilmediğim için, PC açılırken ekran kartı çok sesli çalışıyor, önceden böyle olmuyordu, fanları çok hızlı, durum bu şekilde, sabah açıp işi değerlerine bakacağım yine de.

Bende de aynısı olmuştu ekran kartımda aynısı muhtemelen ekran kartınız arızalanmış olabilir.
Bir bilgisayarcıya göstermenizi öneririm muhtemelen ekran kartınızın çipleri ya arızalanmış ya da yanmıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı