GTX 750 Sistem GTA 5'de Kasma

• Konuyu başlatan bars
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.905

bars

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar beyler, Z97 anakart, İntel 4460 işlemci, GTX750 ekran kartı, 4 GB RAM 1600 MHz. Beyler bu sistemi yeni toparladım ama GTA v'de kasıyor Ayarları falan kıstım yaramadı. Ne yapmam lazım? Kasma sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri güncellemeyi denemelisin bence.

Arka plandaki gereksiz uygulamaları kapatmalısın.

4 GB RAM sorunun bence. 4 GB bulunan sistemlerde oyun çok sağlıklı değil. 4 GB RAM varsa eğer çevrenizde birinde denemelik takın. Sorunun ondan olduğuna emin oluruz hemde. (Bu tespitim eğer sürücülerin güncel ve onun dışında bir sorun yoksa bilgisayarında geçerli olur).

Ben 4 GB RAM ile rahatlıkla oynayabiliyorum, 3.7 falan kullanıyor. Sonuna kadar yaklaşabiliyor ama fark ettirmedi zorlandığını hiç şu ana kadar.

Ben 4 GB RAM ile rahatlıkla oynayabiliyorum, 3.7 falan kullanıyor. Sonuna kadar yaklaşabiliyor ama fark ettirmedi zorlandığını hiç şu ana kadar.

Ben 4 GB ile sorun yaşayıp 8'e yükselttikten sonra düzeldiğini söyleyen birkaç kişi duyduğumdan dedim böyle. Demek ki arkadaşın arka planda fazla RAM kullanımı var ki ucu ucuna da olsa yetmiyor oyunda.

RAM ekleyemez isen Antivirüs'ü kaldır. Benim sistem yavaş, bazı oyunları oynarken RAM doluyor. Antivirüs'ü kaldırdım ve rahatlıkla oynuyorum.(GTA 5 değil)

Çözünürlüğünüzü belirtin. Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? FPS değerleri ne durumda?

Çok teşekkür ederim, bir sorum daha olacak arkadaslar. Benim anakartım da yani Z97 Mate de cok fazla ısınıyor. İşlemcinin sol yukarı tarafında bir seramik bölge var, 1 saat GTA oynadığımda cok fazla ısınıyor. Sorun nedir acaba? ( Arkadaslar birde GTA Bencmark testlerinden 90 fps alıyorum ama oyunda takılmalar oluyor. )

Çok teşekkür ederim, bir sorum daha olacak arkadaslar. Benim anakartım da yani Z97 Mate de cok fazla ısınıyor. İşlemcinin sol yukarı tarafında bir seramik bölge var, 1 saat GTA oynadığımda cok fazla ısınıyor. Sorun nedir acaba? ( Arkadaslar birde GTA Bencmark testlerinden 90 fps alıyorum ama oyunda takılmalar oluyor. )
Belirli bir süre oynadıktan sonra takılmalar oluyorsa çok büyük bir ihtimalle ısınmadan kaynaklanıyordur. Kasanın hava sirkülasyonu iyi mi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı